Titulinis » Naujienos » Šeimų ledo ritulio turnyrą Lteam olimpiniame žiemos festivalyje nugalėjo kauniečiai

Šeimų ledo ritulio turnyrą Lteam olimpiniame žiemos festivalyje nugalėjo kauniečiai

2018-02-04
Vasario 3 dieną Jonavoje praūžė jau penktasis Lteam olimpinis žiemos festivalis, kuriame pirmą kartą surengtas šeimų ledo ritulio turnyras trys prieš tris.
 
Šeštadienį ant pirmą kartą Jonavoje išlieto ledo dėl turnyro apdovanojimų kovojo net 6 šeimos iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos.
 
Rungtynės vyko mažesnių matmenų aikštelėje, be vartininkų ir supaprastintomis taisyklėmis. Didelio susidomėjimo sulaukęs turnyras žiūrovams padovanojo net 9 azartiškas kovas ant ledo.
 
Šeimų ledo ritulio turnyre pirmąją vietą iškovojo ir nugalėtojų taurę į Kauną išsivežė Rimkevičių šeima (komanda „Baltai“). Antrąją vietą finale tik po baudinių serijos nusileidę varžovams iškovojo Černikovai (komanda „Tigrai“), o kovoje dėl trečiosios vietos stipresni buvo „Jurpaliukai“ (Jurpalių šeima).
Turnyre taip pat dalyvavo ir garbingai kovėsi Oleinikų, Jasinevičių ir Narusevičių šeimynos.
 
Organizatorių duomenis, Lteam olimpiniame žiemos festivalyje apsilankė apie 4000 dalyvių bei 2000 žiūrovų, kurie kovėsi slidinėjimo, bėgimo, orientavimosi, alpinizmo ir kitose rungtyse. Didelio susidomėjimo sulaukė ir ledo ritulio stendas, kur visi norintys galėjo išbandyti jėgas mesdami ritulį į vartus.