Titulinis » Naujienos » A. Bosas lieka „Indians“ klube, T. Kumeliauskas ir P. Verenis karjeras tęs kitose ekipose

A. Bosas lieka „Indians“ klube, T. Kumeliauskas ir P. Verenis karjeras tęs kitose ekipose

2019-04-26
hockey.lt informacija
 Lietuvos rinktinės puolėjas Arnoldas Bosas jau žino savo kito sezono stotelę – šiandien pranešta, jog lietuvis lieka Hanoverio „Indians“ klube.
 
Į šį trečioje Vokietijos lygoje žaidžiantį klubą A. Bosas persikėlė praėjusio sezono viduryje. Metus pradėjęs „Bayreuth Tigers“ ekipoje, kuri rungtyniauja antroje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje (DEL2), vėliau mūsų šalies atstovas sugrįžo į trečiąją šalies lygą, kurioje jis jau žaidė praėjusį sezoną. Šiose pirmenybėse per 14 sužaistų rungtynių lietuvis praėjusį sezoną pelnė 8 įvarčius bei atliko 9 rezultatyvius perdavimus.
 
„A. Bosas įrodė, kad yra neįtikėtinas žaidėjas „Oberliga“ pirmenybėse. Mes esame labai laimingi galėdami su juo pratęsti kontraktą ir parodyti puikų pavyzdį tolimesniam komandos komplektavimui“, - susitarimu džiaugėsi „Indians“ direktorius Andy Gysau.
 
Šiuo metu A. Bosas su Lietuvos rinktine Kazachstane ruošiasi pasaulio čempionato IA diviziono startui.
 
Kiek anksčiau informacija apie Lietuvos rinktinės narius pasidalino dar du Vokietijos klubai. „EHC Waldkraiburg“ pranešė, jog nesėkmingai sezoną pabaigusi ir iš trečios Vokietijos lygos iškritusi ekipa kitame sezone versis be jai sezono pabaigoje padėjusio Povilo Verenio.
 
Tuo tarpu „ECDC Memmingen“ informavo savo klubo gerbėjus, kad jie nesugebėjo pratęsti sutarties su Tadu Kumeliausku. Komandos atstovų teigimu, puikų įspūdį jų ekipai palikęs ledo ritulininkas gavo geresnį pasiūlymą iš kito klubo ir bendradarbiavimas nebuvo pratęstas žaidėjo noru.