Titulinis » Naujienos » A. Bosas lieka trečioje Vokietijos lygoje

A. Bosas lieka trečioje Vokietijos lygoje

2021-05-19
hockey.lt informacija
 Lietuvos rinktinės puolėjas Arnoldas Bosas pratęsė sutartį su Erfurto „Black Dragons“ klubu ir kitą sezoną toliau varžysis „Oberliga“ pirmenybėse.
 
Į trečioje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje rungtyniaujančią komandą 30-metis ledo ritulininkas atvyko praėjusį sezoną. Su komanda jam pavyko nužengti iki pirmenybių aštuntfinalio, kuriame „Black Dragons“ 0:2 nusileido „Tilburg Trappers“ ekipai. Finišavus sezonus lietuvis buvo vienas iš pirmų keturių žaidėjų, pratęsusių kontraktus su šiuo Vokietijos klubu ir pasirašė naują vienerių metų kontraktą.
 
Praėjusį sezoną per 40 sužaistų reguliaraus sezono susitikimų A. Bosas pelnė 28 įvarčius bei atliko 26 rezultatyvius perdavimus. Lietuvis buvo antras pagal rezultatyvumą savo ekipoje, o visoje lygoje pagal rezultatyvumo balus puolėjas užėmė 27-ąją poziciją. Dar tris įvarčius ledo ritulininkas pridėjo per du atkrintamųjų varžybų susitikimus.
 
Kitas sezonas A. Bosui bus jau penktasis rungtyniaujant „Oberliga“ pirmenybėse. 2017-2018 metų sezone į Vokietiją persikėlęs mūsų šalies atstovas po metų buvo trumpam pasirodęs antroje Vokietijos lygoje, bet dar sezono metu sugrįžo į trečiojo lygmens turnyrą.