Titulinis » Naujienos » A. Bosas pasiruošimą sezonui baigė dubliu į buvusios komandos vartus

A. Bosas pasiruošimą sezonui baigė dubliu į buvusios komandos vartus

2018-09-09
hockey.lt informacija
Puikiai pasiruošimą naujam sezonui užbaigė Arnoldas Bosas ir jo atstovaujama „Bayreuth Tigers“ komanda.
 
Rungtynėse prieš „Eisbaren Regensburg“ komandą, kurioje Lietuvos rinktinės puolėjas praleido praėjusį sezoną, po pirmojo kėlinio rezultatas dar buvo lygus, bet tuomet darbo ėmėsi A. Bosas – per dvi minutes jis pelnė du įvarčius bei padėjo savo klubui susikrauti dviejų įvarčių persvarą. Per likusį mačo laiką varžovai šio deficito taip ir nepanaikino, o „Bayreuth Tigers“ džiaugėsi pergale 4:2.
 
Šiuo maču puolėjo komanda baigė pasiruošimą naujajam antros Vokietijos lygos (DEL2) sezonui. Iš viso jie sužaidė 7 mačus bei iškovojo 3 pergales. A. Bosas šiame pasirengimo cikle pasižymėjo 3 įvarčiais bei 3 rezultatyviais perdavimais.
 
DEL2 čempionatas startuos jau ateinantį penktadienį, o lietuvio ekipa pirmenybes pradės rungtynėmis išvykoje prieš „Tolzer Lowen“ klubą prieš kurį „Bayreuth Tigers“ turi nesuvestų sąskaitų. Pernai šios komandos kovojo dėl išlikimo lygoje ir tuomet pergale džiaugėsi „Tolzer Lowen“, bet su finansinėmis problemomis susidūrusi „SC Riessersee“ ekipa negavo DEL2 licencijos ir taip „Bayreuth Tigers“ klubui nereikėjo palikti antrojo Vokietijos diviziono.