Titulinis » Naujienos » A. Ciprusas: Didelių pasikeitimų komandos sudėtyje nebus

A. Ciprusas: Didelių pasikeitimų komandos sudėtyje nebus

2014-12-19
LRK „Žalgiris“ informacija
 
Vyriausiasis „Žalgirio“ treneris Aigaras Ciprusas pasakoja apie treniruotes, taip pat apie komandos planus per šventines dienas:
– Dabar mes treniruojamės dviem skirtingais režimais. Viskas pagal planą. Daugiausiai dirbame su komandos fiziniu pasiruošimu. Daugiau tokių pertraukų pirmenybėse nebebus, todėl ruošiamės dabar.
 
– Ar esate patenkintas komandos sudėtimi šiai dienai?
– Taip, visiškai. Manau, kad 99% mes jau turime reikiamą sudėtį. Kolektyvu esu patenkintas, visi dirba su dideliu pasiaukojimu ir noru. Dėl šių priežasčių didelių pasikeitimų pas mus nebus. Būtent dabartiniai vaikinai kausis už patekimą į atkrintamąsias rungtynes.
 
– Neseniai Taline vyko Pasaulio čempionatas, kuriame jūs treniravote Lietuvos rinktinę. Jūsų nuomonė apie čempionate rungtyniavusius „Žalgirio“ komandos žaidėjus?
– Visi dalyvavę „Žalgirio“ žaidėjai pasirodė gerai. Gaila, kad fizinis rinktinės pasiruošimas pas visus buvo skirtingas, tai vienas iš faktorių, kuris neleido mums kovoti už pirmą vietą. Visgi, antrus metus iš eilės mes užimame antrą vietą. Reikia padirbėti su tuo, kad artimiausioje ateityje pažengtume į priekį.
 
– Kokie komandos planai šventinėmis dienomis?
– Nuo gruodžio 28-os dienos iki sausio 3-ios dienos mums bus atostogos, po jų susirinksime ir pradėsime ruoštis išvykos rungtynėms.