Titulinis » Naujienos » A.Bosas ir T.Kumeliauskas sužaidė rezultatyviausius sezono mačus

A.Bosas ir T.Kumeliauskas sužaidė rezultatyviausius sezono mačus

2019-10-19
hockey.lt informacija
Penktadienį Vokietijoje žibėjo Lietuvos rinktinės puolėjai, kurie užfiksavo geriausius šio sezono rodiklius rezultatyvumo balų grafikoje.
 
Antroje Vokietijos lygoje (DEL2) įvartį pelnė ir rezultatyvų perdavimą atliko Tadas Kumeliauskas, bet jo atstovaujama „EV Landshut“ po baudinių serijos 4:5 suklupo prieš „Eispiraten Crimmitschau“ ekipą. Nepaisant pralaimėjimo, tašką į savo kraitį po šio mačo pridėjusi „EV Landshut“ pakilo iš paskutinės turnyro lentelės pozicijos, o savo poziciją jie galės gerokai pagerinti ateityje, kadangi yra sužaidę penkiais mačais mažiau nei jų oponentai.
 
Triskart į vartus atakavęs ir 12 ritulio įmetimų iš 19 laimėjęs T. Kumeliauskas šiame mače beveik padvigubino savo sezono rezultatyvumo statistiką – dabar jo sąskaitoje 2 įvarčiai ir 3 rezultatyvūs perdavimai per 7 sužaistus mačus.
 
Dar įspūdingiau Vokietijos trečioje lygoje („Oberliga“) pasirodė Arnoldas Bosas. Puolėjas tiesiogiai prisidėjo prie keturių iš penkių savo komandos įvarčių, padėjęs „Indians“ klubui 5:2 nugalėti „TecArt BlackDragons“ komandą. Šiame mače puolėjas pelnė trečiąjį ir ketvirtąjį savo ekipos įvarčius bei rezultatyviais perdavimais prisidėjo prie pirmojo ir paskutinio tikslaus smūgio.
 
Hanoverio „Indians“ po šios pergalės pakilo į aštuntą „Oberliga“ šiaurės konferencijos poziciją, o A. Boso sąskaitoje – 5 įvarčiai ir 2 rezultatyvūs perdavimai per 7 susitikimus.
 
Įvartį ketvirtoje Vokietijos lygoje pelnė ir Domantas Čypas. Gynėjas pasižymėjo pergalingose rungtynėse prieš „RiverRats“ klubą, kuriose „Mighty Dogs“ triumfavo 4:3.
 
Tai buvo pirmasis jo įvartis sezone, o be jo, ledo ritulininkas per penkis mačus yra atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus.