Titulinis » Naujienos » Aigaras Ciprusas: „Tai bus gera proga patikrinti artimiausią rezervą“

Aigaras Ciprusas: „Tai bus gera proga patikrinti artimiausią rezervą“

2014-10-20
hockey.lt informacija
 Lietuvos dvidešimtmečių (U-20) ledo ritulio rinktinė pasinaudojo galimybe surengti draugiškas rungtynes su Estijos bendraamžiais ir antradienį 18 val., trečiadienį 13.00 val. Elektrėnų ledo rūmuose sužais dvejas rungtynes.
 
U-20 vyriausiasis treneris latvis Aigaras Ciprusas sako, jog šios rungtynės bus puiki proga pažiūrėti į artimiausią rinktinės rezervą ir patikrinti kandidatus.
 
-          Kokie tikslai keliami komandai? – hockey.lt pasiteiravo trenerio.
-          Rezultato nesieksime, tačiau tikimės patikrinti artimiausią rinktinės rezervą ir kandidatus. Tai gera proga surinkti jaunimą ir pažiūrėti, kokios formos žaidėjai, kiek jie patobulėję. Žinoma, visada norisi laimėti, tačiau tai nėra pagrindinis tikslas.
 
-          Rinktinėje nebebus praėjusių metų lyderių Aimo Fiščevo ir Danieliaus Bogdziulio. Ar tai didelė netektis?
 -          Šie jaunuoliai buvo rimtas komandos ramstis Tačiau visada vienus lyderius keičia kiti lyderiai, tad didelės problemos čia nematau. Kiekviena komanda turi savo vedlius, tad jie išryškės ir šioje U-20 rinktinėje.
 
U-20 rinktinė draugiškomis rungtynėmis pradeda pasirengimą pasaulio ledo ritulio čempionato II diviziono A grupės kovoms gruodžio 7-13 dienomis Estijoje, Taline. Lietuvos rinktinės varžovėmis bus Estija, Didžioji Britanija, Korėja, Nyderlandai ir Rumunija.