Titulinis » Naujienos » T. Mažulio įvarčio į baltarusių vartus pergalei nepakako (VIDEO)

T. Mažulio įvarčio į baltarusių vartus pergalei nepakako (VIDEO)

2019-11-08
hockey.lt informacija
Ukrainoje tęsiasi Keturių tautų turnyras, kuriame ledo ritulio lazdas surėmė Lietuvos, Lenkijos, Baltarusijos ir šeimininkų jaunimo rinktinės.
 
Penktadienio popietę antrasis lietuvių pasirodymas baigėsi pralaimėjimu rezultatu 2:1 – jauna tiek žaidėjų, tiek savo pačios amžiumi rinktinė nusileido Minsko klubo „Dinamo“ jaunimui. Įvartį – pirmąjį lietuviams šiame turnyre – pelnė Timonas Mažulis, žaidžiantis Vilniaus „Geležinio Vilko“ komandoje.
 
„Žaidėme prieš itin stiprią komandą, kuri yra susižaidusi tarpusavyje. Vakar jie lenkus įveikė rezultatu 3:0 – tai buvo aukšto lygio ledo ritulys. Manau, prisitaikėme – pavyko neleisti jiems itin atitrūkti. Labai gerai pasirodė Tadas Ramanauskas. Pabaigoje spurtavome ir siekėme prisivyti priešininkus, deja, nepavyko. Bet iš esmės mūsų darbu ir etika esu patenkintas“, – po antrųjų Keturių tautų turnyre sužaistų rungtynių kalbėjo Lietuvos ledo ritulio U-20 rinktinės treneris Dougas Boulangeris.
 
Šeštadienį ryte lietuvių laukia paskutinis turnyro mačas prieš bendraamžius iš Lenkijos. Kanadietis komandos strategas nusiteikęs realistiškai, bet turi optimistinių tikslų: „Lenkų komandos visuomet pasižymi gera struktūra, efektyvia gynyba ir stipriais vartininkais. Mūsų tikslas rytoj bus kuo daugiau kartų atakuoti vartus – kol kas per dvejas rungtynes esame pelnę tik vieną įvartį. Žinoma, nereikia to sureikšminti – tai proceso dalis, iki šiol daugiau dėmesio skyrėme gynybai, o tai neleido skirti pakankamai dėmesio atakoms. Rytoj tikimės sujungti visus šiuos taškus į vieną žaidimą ir pradėti pelnyti įvarčius“.
 
Lapkričio 9 d. rungtynės su Lenkijos U-20 rinktine prasidės 11 val. Rungtynės bus transliuojamos internetu. Lietuvos ledo ritulio viltys kviečia visus stebėti rungtynes ir sekti Instagram kanalą „HockeyLietuva“.
 
T. Mažulio įvartis:
 
 
 
Lietuvos rinktinės sudėtis:
 
Tadas Ramanauskas - Faustas Nausėda
 
Nikodemas Numavičius (16) - Eimantas Steponavičius (19) - Egidijus Binkulis (11)
Mantas Stankus (24) - Justas Fedorovičius (4)
 
Nikita Piazenko (13) - Arnas Misiukas (9)  - Timonas Mažulis (12)
Titas Milašius (5) - Avgustinas Silinas (10)
 
Eimantas Noreika (23) - Martynas Miliūnas (18) -  Karolis Krasilnikovas (22)
Artiom Starovoitov (3) - Nojus Ašmonas (8)
 
Jaromir Šusterovas (17) - Matas Mikalauskas (21)
Kajus Černiauskas (7) - Martin Tuchto (2)
 
 
Rungtynių vaizdo įrašas: