Titulinis » Naujienos » Antrojo veteranų čempionato nugalėtojai – Panevėžio LRK

Antrojo veteranų čempionato nugalėtojai – Panevėžio LRK

2015-04-15
hockey.lt informacija
 Pasaulio ledo ritulio čempionatai užgožė Lietuvos veteranų čempionato pabaigtuves. Savaitgalį Elektrėnuose baigėsi II-ojo veteranų čempionato paskutinysis turas, kuriame aistros buvo gerokai didesnės nei pasaulio čempionate.
 
Prieš turą visi aukso apdovanojimus jau kabino panevėžiečiams, kurie buvo atitrūkę nuo savo persekiotojų, tačiau staigmenos vos nepateikė Vilniaus „Orionas“, pirmavęs prieš panevėžiečius 6:2 ir taip galėjęs atverti kelią aukso link Kauno veteranams. Tačiau Panevėžio klubas stebuklingai išlygino  rezultatą, o po baudinių serijos ir iškovojo pergalę.
 
Čempionato puošmena tapo paskutinės rungtynės tarp Kauno „Bizonų“ ir Panevėžio LRK. Dvikova nieko nebelėmė, tačiau kauniečiai nepraleido progos įrodyti, jog yra pirmojo čempionato nugalėtojai. Tiesa, nugalėti Panevėžio komandą jiems padėjo ir Aigaras Ciprusas, rungtynėse įmušęs porą įvarčių, per dieną iš viso jų pelnęs 6 ir padėjęs kauniečiams švęsti pergalę 4:2.
 
Čempionais tapo visos Lietuvos veteranus suvienijęs veteranų „Los Galacticos“ subūręs Panevėžio klubas, antri liko internacionaliniai kauniečiai, trečią vietą užėmė Vilniaus „Orionas“, ketvirtąją vietą užėmė Vilniaus „Ledo riteriai“, kurie paskutiniajame ture iškovojo pirmuosius taškus, 4:2 įveikę „Orioną“.