Titulinis » Naujienos » „Aš myliu ledo ritulį“ šventėje Vilniuje – rekordinis merginų skaičius

„Aš myliu ledo ritulį“ šventėje Vilniuje – rekordinis merginų skaičius

2018-09-30
Šį šeštadienį Vilniaus pramogų arenoje rinkosi įvairaus amžiaus moterys ir merginos. Visas jas į bendrą šventę subūrė asociacija „Hockey Lietuva“, kuri renginiu Vilniuje pratęsė „Aš myliu ledo ritulį“ ciklą. Pagrindinis „Aš myliu ledo ritulį“ dienos tikslas – populiarinti ledo ritulį bei pritraukti naujų merginų į Lietuvos mokyklas ir klubus.
 
Prieš mėnesį atvira mergaičių ledo ritulio diena vykusi Klaipėdoje, šį kartą Vilniuje pritraukė rekordinį dalyvių skaičių – beveik 50 moterų ir merginų.
 
Kartu su „Sostinės ledo ritulio akademiją“ lankančiomis mergaitėmis ir treneriais, ant ledo lipo ir „Hockey Stars“ bei „Hockey Girls“ komandų žaidėjos, o prie jų gausaus būrio prisijungė ir nemažai naujokių. Merginos mokėsi čiuožti, mesti į vartus, dalyvavo įvairiuose žaidimuose, estafetėse, rungtyse bei žaidė ledo ritulį.
 
Spalio 7 dieną, sekmadienį, nuo 11 val. „Aš myliu ledo ritulį“ keliasi į Kauno ledo areną, kur kviečiamos visos moterys ir merginos. Kartu su ledo ritulio žaidėjomis, jos turės galimybę pačios nemokamai išbandyti šią sporto šaką.