Titulinis » Naujienos » Baltijos lygos finalinis ketvertas dar kartą nukeliamas

Baltijos lygos finalinis ketvertas dar kartą nukeliamas

2021-02-04
hockey.lt informacija
Šį sezoną startavusios Baltijos ledo ritulio lygos finalinis ketvertas dar kartą atidėtas.
 
Pirmojo Baltijos ledo ritulio lygos sezono finalinis ketvertas Rėzeknės mieste Latvijoje turėjo įvykti dar praėjusių metų gruodžio 17-20 dienomis, bet dėl COVID-19 protrūkio abejų Latvijos dalyvių gretose jis buvo atidėtas šių metų vasario 11-14 dienoms. Visgi, stipriausių keturių lygos klubų akistata dėl nugalėtojų titulo dar kartą priverstinai atidedama.
 
Sprendimas atidėti finalinio ketverto kovas priimtas atsižvelgus į dabartinę situaciją dėl COVID-19 viruso pandemijos ir ekstremalios situacijos Latvijoje. Šiuo metu šalyje įvesti griežti apribojimai keliavimui ir sporto varžyboms, tad priimtas sprendimas turnyrą atkelti tolimesniam laikotarpiui.
 
Baltijos lygos finalinio ketverto kovos bus surengtos pagerėjus situacijai, kuri leistų sumažinti riziką lygoje dalyvaujančių klubų atstovų sveikatai. Šiuo metu tikslios datos, kada būtų galima surengti finalinio ketverto kovas, lygos organizatoriai pateikti negali: sprendimas dėl galutinės datos bus priimtas vėliau.
 
Priminsime, kad į Baltijos lygos finalinį ketvertą pateko ir Lietuvos atstovai Vilniaus „Hockey Punks“ ledo ritulininkai, kurių laukia kovos su Latvijos klubais „Liepaja“ ir „HK Mogo“ bei Estijos ekipa „Valk 494“.