Titulinis » Naujienos » „Comet“ pasiruošimą sezonui baigė neįtikėtinu J. Jasinevičiaus šou

„Comet“ pasiruošimą sezonui baigė neįtikėtinu J. Jasinevičiaus šou

2018-09-15
hockey.lt informacija
Dar viena įspūdinga pergale pasiruošimą sezonui baigė Jauniaus Jasinevičiaus, Ugniaus Čižo ir Pauliaus Gintauto atstovaujama „Comet“ komanda.
 
Paskutinėse kontrolinėse rungtynėse antrai Norvegijos lygai besiruošianti komanda net 12:1 sutriuškino „Tonsberg“ klubą. Kaip jau įprasta, šiose rungtynėse puikiai atrodė ir lietuviai, kurie pelnė pusę visų komandos įvarčių.
 
Įspūdingas rungtynes sužaidė J. Jasinevičius – gynėjas pelnė net keturis įvarčius, įvarčiais paversdamas keturis iš penkių savo smūgių. P. Gintautas prie pergalės pridėjo du įvarčius ir vieną rezultatyvų perdavimą, o U. Čižas atliko tris rezultatyvius perdavimus.
 
Šia pergale „Comet“ baigė savo pasiruošimą sezonui, per kurį iškovojo keturias pergales bei patyrė dvi nesėkmes. Bene labiausiai prie komandos rezultatų prisidėjo lietuvių trijulė: visus mačus žaidęs P. Gintautas buvo rezultatyvias komandoje (5 įvarčiai, 7 rezultatyvūs perdavimai – 12 taškų), o taip pat susitikimų nepraleidęs U. Čižas pagal rezultatyvumą buvo trečias (2 įvarčiai, 7 rezultatyvūs perdavimai – 9 taškai). Tuo tarpu vieną mačą dėl žaidimo aukštesnės lygos klube praleidęs J. Jasinevičius buvo daugiausiai įvarčių pelnęs klubo žaidėjas (6 įvarčiai, 1 rezultatyvus perdavimas – 7 taškai).
 
Norvegijos antros lygos sezoną „Comet“ pradės kitą šeštadienį susitikdama su „Nidaros“ komanda