Titulinis » Naujienos » D. Čypas pasirašė sutartį su "Oberliga" klubu

D. Čypas pasirašė sutartį su "Oberliga" klubu

2020-10-11
hockey.lt informacija
Lietuvos rinktinės gynėjas Domantas Čypas ateinantį sezoną rungtyniaus trečioje pagal pajėgumą Vokietijos lygoje („Oberliga“).
 
Pastaruosius kelis sezonus Vokietijoje praleidęs lietuvis pasirašė sutartį su „Hochstadter Alligators“ klubu. 24-erių metų lietuviui tai bus pirmoji galimybė parodyti savo sugebėjimus „Oberliga“ pirmenybėse, o komandoje jis sutiks pažįstamų veidų – tiek su komandos treneriu Mikhailu Nemirovskiu, tiek ir su klubo vadovu Danieliu Tratzu jis buvo žaidęs praėjusiais sezonais, o šie džiaugėsi galimybe pasikviesti buvusį kolegą.
 
„Domantas yra profesionalus ir jis atliks gerą darbą. Pilnai juo pasitikiu“, - apie sprendimą pasikviesti buvusį komandos draugą kalbėjo komandos treneris.
 
„Jis yra puikus vyrukas, kurio charakteris leis jam sėkmingai įsilieti į komandą“, - šiam antrino D. Tratzas.
 
Tuo tarpu pats D. Čypas jau prisijungė prie komandos ir pasidžiaugė suteikta galimybe bei tikisi įrodyti galintis žaisti ir šiame lygyje.
 
„Aš labai laimingas ir dėkingas, kad man buvo suteikta ši galimybė parodyti ką galiu „Oberliga“ pirmenybėse. Į komandą atvykstu su tikslu daryti viską, kad padėčiau savo komandai“, - po sutarties pasirašymo kalbėjo 7-ąjį numerį vilkėsiantis lietuvis.
 
D. Čypas nebus vienintelis Lietuvos rinktinės narys „Oberliga“ kovose – jau anksčiau sutartis su šios lygos klubais pasirašė Tadas Kumeliauskas ir Arnoldas Bosas.