Titulinis » Naujienos » D.Bogdziulis karjerą pratęs FPHL lygoje

D.Bogdziulis karjerą pratęs FPHL lygoje

2019-11-14
hockey.lt informacija
Švedijoje sezoną pradėjusio Dominyko Bogdziulio karjera krypsta atgal į JAV – puolėjas prisijungė prie „Watertown Wolves“ komandos.
 
Į naująją ekipą 21-erių metų ledo ritulininkas išvyko prieš pat tarptautinį langą, o dėl to jis praleido ir Estijoje vykusį „Turkish Airlines Baltic Challenge Cup“ turnyrą. Su rinktine D. Bogdziulis vyko ir į Kazachstane vykusį pasaulio čempionatą, bet spėjus atsigauti Tadui Kumeliauskui, puolėjas čempionatui nebuvo registruotas.
 
 „Wolves“ klubas rungtyniauja FPHL lygoje – penktoje pagal pajėgumą profesionalioje JAV ir Kanados lygoje. Ši ekipa yra viena iš pajėgiausių FPHL komandų: per pastaruosius penkis metus dukart triumfavo čempionate, o šiemet po šešių turų žengia tarp trijų pirmaujančių komandų. Šioje lygoje dar praėjusį sezoną žaidė ir neseniai lietuvišką pasą gavęs bei Lietuvos rinktinėje debiutavęs Brendanas Leavittas.
 
Priminsime, kad į JAV D. Bogdziulis išvyko dar 2015 vasarą bei penkis metus rungtyniavo įvairiose šios šalies jaunimo lygose. Praėjusį sezoną jis praleido NCDC lygos „Stars“ komandoje.