Titulinis » Naujienos » D.Pliskauskas ir vėl sėkmingai dalino rezultatyvius perdavimus

D.Pliskauskas ir vėl sėkmingai dalino rezultatyvius perdavimus

2018-03-11
hockey.lt inf.
 Paskutinėse Anglijos „NIHL 1“ čempionato reguliariojo sezono rungtynėse 37-erių metų Lietuvos rinktinės puolėjas Darius Pliskauskas vėl sėkmingai dalino rezultatyvius perdavimus, o jo atstovaujama Piterboro „Phantoms“ ekipa 6:4 (3:0, 1:1, 2:3) nugalėjo „Streatham“ ledo ritulininkus bei bent trumpam išsaugojo pirmąją vietą.
 
D.Pliskauskas trečiose rungtynėse iš eilės dalina rezultatyvius perdavimus. Prieš savaitę lietuvis per dvejas rungtynes atliko 3 rezultatyvius perdavimus, o šį kartą jau vieneriose rungtynėse pasižymėjo 2 perdavimais.
 
„Phantoms“ per 32 rungtynes yra iškovojusi 57 taškus ir žengia pirmoje pozicijoje, tuo tarpu „Streatham“ ledo ritulininkai per 31 susitikimą iškovojo 14 pergalių ir su 29 taškais tarp devynių komandų žengia šeštoje pozicijoje.
 
Iš pirmosios pozicijos „Phantoms“ dar gali išstumti „Bison“ ledo ritulininkai, kurie šiuo metu turi tik 2 taškais mažiau, tačiau sekmadienį žais prieš paskutinę vietą užimančią „Cardiff“ ekipą.
 
D.Pliskauskas per 31 reguliariojo sezono rungtynes yra įmušęs 21 įvartį ir atlikęs 26 rezultatyvius perdavimus. Lietuvis patenka tarp dešimt rezultatyviausių lygos žaidėjų ir pagal rezultatyvumo taškus užima devintą vietą.