Titulinis » Naujienos » Du A.Katulio įvarčiai padėjo „Energijai“ antrą kartą įveikti „Vitebsk-2“ ekipą

Du A.Katulio įvarčiai padėjo „Energijai“ antrą kartą įveikti „Vitebsk-2“ ekipą

2017-10-29
LRK „Energija“ inf.
  Šeštadienį didžiausią pergalę (10:3) Baltarusijos aukščiausioje lygoje iškovojusi Elektrėnų „Energija“, sekmadienį vėl pademonstravo akiai gražų ledo ritulį ir namuose 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) antrą kartą iš eilės nugalėjo Vitebsko „Vitebsk-2“ ledo ritulininkus.
 
Šiame Baltarusijos aukščiausiosios lygos sezone „Energija“ dar nebuvo iškovojusi dviejų pergalių iš eilės.
 
Vakar vieną įvartį pelnęs Artūras Katulis, šiandien pasižymėjo du kartus (13:22, rez. perd. Aurimas Gaidauskas ir 26:30). Po įvartį „Energijai“ taip pat pelnė Mantas Marcinkevičius (38:04, rez. perd. Laisvydas Kudrevičius ir Dovydas Kulevičius) bei D.Kulevičius (43:07, rez. perd. A.Gaidauskas ir M.Marcinkevičius).
 
D.Kulevičiui tai buvo pirmasis įvartis Baltarusijos aukščiausioje lygoje šiame sezone. Iki šiol ilgametinis „Energijos“ žaidėjas buvo atlikęs septynis rezultatyvius perdavimus.
 
Elektrėnų ekipa po šių dviejų pergalių turnyrinėje lentelėje pakilo per dvi pozicijas ir dabar tarp keturiolikos ekipų su 11 taškų žengia vienuoliktoje vietoje. „Vitebsk-2“ (10 tšk.) ekipa smuktelėjo į dvyliktą vietą.
 
„Energijos“ dabar lauks net keturios rungtynės išvykoje: lapkričio 4-5 dienomis elektrėniečiai susikaus su „HC Bobruisk“ (2 tšk.) ekipa, o lapkričio 14-15 dienomis bandys įveikti Minsko „BFSO Dinamo“ (34 tšk.) komandą.
 
Lietuvos čempionate „Energija“ artimiausias rungtynes namuose žais lapkričio 7-ą dieną su „Kaunas Hockey“ komanda. Tą dieną bus švenčiamas ir „Energijos“ 40-ies metų gimtadienis bei pirmą kartą legendinės Lietuvos komandos marškinėlius apsivilks ir Darius Kasparaitis.