Titulinis » Naujienos » E. Krakauskas prisidėjo prie netikėto buvusios komandos eliminavimo iš Šveicarijos taurės turnyro

E. Krakauskas prisidėjo prie netikėto buvusios komandos eliminavimo iš Šveicarijos taurės turnyro

2018-10-21
hockey.lt informacija
Šveicarijos taurės turnyre netikėtą pergalę iškovojo Emilijaus Krakausko atstovaujama „EHC Kloten“ komanda, o lietuvis prie jos prisidėjo rezultatyviu perdavimu.
 
Aštuntfinalio etape antroje pagal pajėgumą šalies lygoje rungtyniaujančią lietuvio komandą burtai suvedė su aukščiausios lygos „EHC Biel-Bienne“ ekipa, kuri šiuo metu pirmauja Šveicarijos aukščiausioje lygoje (NLA). Mačą sėkmingiau pradėjo būtent puikiai sezoną pradėję varžovai, dar pirmajame kėlinyje pelnę tris įvarčius, tačiau „EHC Kloten“ sugebėjo panaikinti trijų įvarčių deficitą ir pelniusi keturis įvarčius be atsako iškovojo pergalę 4:3 bei pateko į kitą taurės etapą.
 
Prieš buvusią savo ekipą, kuriai E. Krakauskas priklausė pastaruosius šešis metus, puolėjas tapo vienu iš savo ekipos pergalingo spurto iniciatorių. Po Lietuvos rinktinės puolėjo perdavimo šeimininkai pelnė pirmąjį įvartį, o vėliau dar trimis tiksliais smūgiais išplėšė pergalę iš savo varžovų.
 
Kitame Šveicarijos taurės etape „EHC Kloten“ ir E. Krakausko laukia dar viena Šveicarijos aukščiausios lygos komanda – „EV Zug“, kuri ne tik sėkmingai varžosi NLA čempionate užimdama trečiąją vietą, tačiau ir pateko į Čempionų lygos atkrintamąsias varžybas.