Titulinis » Naujienos » E. Krakausko sąskaitoje dar vienos rezultatyvios rungtynės

E. Krakausko sąskaitoje dar vienos rezultatyvios rungtynės

2020-10-23
hockey.lt informacija
Sėkmingą sezono atkarpą Šveicarijos antroje lygoje „Swiss League“ tęsia Emilijus Krakauskas.
 
Puolėjo iš Lietuvos atstovaujama „Ticino Rockets“ komanda penktadienį 3:2 palaužė „La Chaux-de-Fonds“ ekipos pasipriešinimą. Vienu iš susitikimo herojų tapęs E. Krakauskas prisidėjo prie dviejų savo ekipos įvarčių: atliko rezultatyvų perdavimą pirmajam įvarčiui, o dvikovai artėjant prie pabaigos pats realizavo daugumą išlygindamas rungtynių rezultatą.
 
Per aštuonis šio sezono susitikimus E. Krakauskas iš viso jau pelnė penkis įvarčius bei atliko du rezultatyvius perdavimus. Jis yra rezultatyviausias „Ticino Rockets“ žaidėjas, o visoje lygoje pagal rezultatyvumo balus puolėjas užima dvyliktą poziciją.
 
Po priverstinės dviejų savaičių pertraukos į Lenkijos čempionato kovas sugrįžo „Turun“ su Kostu Gusevu. Pastaruoju metu po COVID-19 teigiamų testų komandoje karantine laiką leidusi ir ant ledo sugrįžusi ekipa 5:1 įveikė „Sanok“ ledo ritulininkus.
 
Šiame mače Lietuvos rinktinės gynėjas keturioms minutėms sėdo ant nubaustųjų suolelio, o pergalė jo ekipai leido sugrįžti tarp keturių stipriausių lygos komandų. Tiesa, „Torun“ yra sužaidusi keliomis rungtynėmis mažiau nei jų oponentai.