Titulinis » Naujienos » Elektrėnuose surengtas seminaras ledo ritulio treneriams

Elektrėnuose surengtas seminaras ledo ritulio treneriams

2016-12-09
hockey.lt informacija
 Elektrėnuose buvo surengtas seminaras visiems Lietuvos treneriams, kurį vedė naujasis jaunimo rinktinės vyriausiasis treneris Džimas Settersas.
 
Gausiai dalyvavę Lietuvos treneriai buvo supažindinti kaip reikia dirbti su vaikais, išdėstytos subtilybės, apžvelgta trenerių motyvacija.
 
Kanadiečio, daugelį metų dirbusio Vokietijoje teigimu, reikia motyvuoti ne tik vaikus, bet ir trenerius, kurie pavargsta po sunkaus darbo su vaikais.
 
Lektorius pabrėžė „sausų“ treniruočių svarbą, taip išreikšdamas mintį, kad ledas gali būti naudojamas tik itin aktyviems pratimams.
 
„Visi seminarai naudingi. Buvo žinomų dalykų, kur reikėjo tik pasitvirtinti,. Jog dirbame teisingai, buvo ir naujų niuansų. Seminare pabrėžta „sausų“ treniruočių svarba, mat salę galima naudoti ir lėtiems, ilgiems pratimams, o ant ledo reikia viską daryti greitai ir neleisti vaikams stoviniuoti, laukti eilėje. Tikrai gavome nemažai naudingos informacijos“,- trumpai seminarą apibūdino jaunimo rinktinės trenerio asistentas Mindaugas Kieras.
 
Ledo ritulio treneriai pripažino, kad tokie seminarai labai naudingi pasikartojant žinomus dalykus ir gaunama daug naujos, naudingos informacijos.