Titulinis » Naujienos » „Energija“ - „Juodupė“ tiesiogiai nuo 20:00 val.

„Energija“ - „Juodupė“ tiesiogiai nuo 20:00 val.

2017-12-06
LRK „Energija“ inf.
 Trečiadienį Elektrėnų ledo rūmuose vyksiančiose Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynėse į kovą stos praėjusio sezono finalininkai - Elektrėnų „Energija“ ir „Juodupės“ komandos.
 
Šių komandų rungtynės atidarė šių metų Lietuvos čempionatą: salio mėnesį vykusiame susitikime elektrėniečiai 7:3 įveikė juodupėnus.
 
Nuo to laiko pasikeitė tiek „Energija“, tiek „Juodupės“ ekipa. Juodupėnai visai neseniai dar kovojo dėl išlikimo ir prašė finansinės pagalbos. „Juodupės“ ekipa beveik mėnesį nerungtyniavo, tačiau sugrįžusi ant ledo per šešias dienas sužaidė net trejas rungtynes. Iš pradžių juodupėnai 4:3 palaužė Vilniaus „Geležinį vilką“, vėliau dramatiškose rungtynėse 5:4 nugalėjo Klaipėdos „Baltiją“, tačiau lapkričio 28-ą dieną 5:7 pralaimėjo „Kaunas Hockey“ ekipai.
 
Praėjusio sezono vicečempionai šiuo metu su 10 taškų užima penktą vietą tarp septynių komandų ir lenkia tik „Geležinį vilką“ bei nei vienos pergalės šiame sezone dar neiškovojusius „Rokiškio“ ledo ritulininkus.
 
Tuo tarpu „Energija“, lyginant su pirmuoju susitikimu, yra gerokai pagerinusi sportinę formą ir užsigrūdinusi Baltarusijos aukščiausiosios lygos kovose. Taip pat prie komandos prisijungė ir praėjusio sezono lyderis Povilas Verenis. Elektrėniečius taip pat neseniai pažadino ir supykdė netikėtas pralaimėjimas patirtas prieš „Kaunas Hockey“ klubą.
 
Jau šiandien, pergalės atveju, „Energija“ susigrąžintų pirmąją vietą Lietuvos čempionate bei artimiausiose rungtynėse galėtų ją įtvirtinti, nes už šiuo metu pirmoje vietoje esantį „Kaunas Hockey“ klubą yra sužaidusi trejomis rungtynėmis mažiau ir atsilieka tik trimis taškais.
 
Tiesioginę rungtynių transliaciją nuo 20:00 val. galėsite stebėti šioje naujienoje.