Titulinis » Naujienos » „Energija“ nepasipriešino vieniems iš Baltarusijos aukščiausiosios lygos lyderių

„Energija“ nepasipriešino vieniems iš Baltarusijos aukščiausiosios lygos lyderių

2018-02-10
LRK „Energija“ inf.
 Šeštadienį Baltarusijos aukščiausios lygos rungtynėse gerokai nukraujavusi Elektrėnų „Energija“ namuose 3:11 (0:4, 3:4, 0:3) pralaimėjo antroje turnyrinės lentelės pozicijoje įsitaisiusiems Gomelio „Gomel-2“ ledo ritulininkams.
 
Dėl ligų ir kitų priežasčių gerokai nukraujavusi „Energija“ geriausiai sužaidė antrame kėlinyje, kuriame pasižymėjo Danielius Nomanovas (22:33, rez. perd. Dovydas Kulevičius ir Mauras Baltrukonis), Povilas Verenis (23:57) ir D.Kulevičius (30:04, rez. perd. Paulius Rumševičius ir Tomas Vyšniauskas).
 
„Energijos“ vartus visas rungtynes gynė Nerijus Dauksevičius.
 
Abi komandos tarpusavyje jau žaidė sezono pradžioje. Tada rugsėjo mėnesį vykusiose rungtynėse išvykoje „Energija“ varžovams nusileido rezultatais 12:1 ir 9:1.
 
„Energija“ per 45 reguliariojo sezono rungtynes yra iškovojusi 10 pergalių ir su 31 tašku tarp keturiolikos komandų žengia dvyliktoje vietoje ir jau nebeturi šansų prasibrauti į atkrintamąsias varžybas. Tuo tarpu „Gomel-2“ ekipa per 47 susitikimus iškovojo 35 pergales ir su 103 taškais rikiuojasi antroje pozicijoje.
 
Antrosios tarpusavio rungtynės Elektrėnų ledo rūmuose vyks sekmadienį nuo 13:00 val.