Titulinis » Naujienos » 'Energija" užtikrintai įveikė "Baltų ainius" (VIDEO)

'Energija" užtikrintai įveikė "Baltų ainius" (VIDEO)

2015-11-11
hockey.lt informacija
Lietuvos ledo ritulio čempionate trečiadienį sužaistos dvejos rungtynės, kuriose susigrūmė priešingų polių komandos.
 
Čempionato lyderių dvikovoje Elektrėnų „Energija“ namuose 8:1 (5:0, 1:1, 2:0) susidorojo su Kauno „Baltų ainiais“.
 
Prieš savaitę ekipos žaidė Kaune, kur 7:3 laimėjo taip pat „Energija“. Po šios dvikovos žibalo šliūkštelėjo elektrėniškių treneris kanadietis Danielis Malone pareiškęs, jog „dvikova Kaune buvo nešvari“.
 
Namų rungtynėse „Energija“ nusprendė įrodyti, kas ko vertas. Pirmasis įvartis krito jau 31 sekundę kai pasižymėjo Justinas Vėželis. Vėliau Aivaras Bendžius (04:02), Dovydas Kulevičius (06:23, dauguma), Edvinas Boroška (09:33) ir Artūras Visockas (11:49) per nepilnas 12 minučių pelnė dar keturis įvarčius ir didesnių klausimų rungtynėse neliko.
 
Antrajame kėlinyje vėl garsiau apie save reiškėsi šeimininkai. Iš pradžių D.Kulevičius dar kartą po įvarčio (27:14) įrašė savo pavardę į rungtynių protokolą, paskui Lukas Manomaitis už varžovo ataką į nugarą užsidirbo pašalinimo iš rungtynių nuobaudą. Tuomet jau kauniečiai sušvelnino skirtumą iki 1:6 po Aurimo Gutausko smūgio (34:20, dauguma).
 
Trečiajame kėlinyje Povilas Verenis (42:00, 57:37, mažuma) du kartus pasiuntė ritulį į varžovų vartus ir „Energija“ šventė užtikrintą, jau septintą pergalę iš eilės.