Titulinis » Naujienos » „Energijai“ nepavyko įveikti pirmą pergalę iškovojusių „Bobruisk“ ledo ritulininkų

„Energijai“ nepavyko įveikti pirmą pergalę iškovojusių „Bobruisk“ ledo ritulininkų

2017-11-04
LRK „Energija“ inf.
 Vos su trylika žaidėjų ir dviem vartininkais į Bobruiską išvykusi Elektrėnų „Energija“ patyrė pralaimėjimą Baltarusijos aukščiausioje lygoje.
 
Elektrėniečiai svečiuose 2:4 (1:2, 1:1, 0:1) nusileido pirmą pergalę šį sezoną iškovojusiems „Bobruisk“ ledo ritulininkams.
 
Jau antrą rungtynių minutę „Bobruisk“ išsiveržė į priekį, o skirtumą padvigubino tryliktą minutę. Visgi kėlinio pabaigoje Vainius Jankauskas (17:48, rez. perd. Rolandas Aliukonis ir Rokas Bazys) įmušė pirmą „Energijos“ įvartį bei sumažino deficitą iki minimumo - 1:2.
 
Rezultatą antrojo kėlinio viduryje išlygino R.Aliukonis (31:57, rez. perd. Dovydas Kulevičius ir Mantas Marcinkevičius), tačiau jau po penki7 minučių „Bobruisk“ vėl išsiveržė į priekį (3:2).
 
Trečiame kėlinyje „Energijai“ nepavyko rasti kelių link varžovų vartų, o penkioliktą kėlinio minutę „Bobruisk“ susigrąžino dviejų įvarčių pranašumą (4:2).
 
Nors elektrėniečiai dar vartininką pakeitė šeštuoju žaidėju, tačiau įvarčių pelnyti nepavyko ir teko pripažinti varžovų pranašumą.
 
„Energijos“ vartus visas rungtynes gynė Aurimas Uscila.
 
Šiose rungtynėse „Energija“ užsidirbo 2 pašalinimus (4 baudos minutes), tuo tarpu „Bobruisk“ - 7 pašalinimus (14 baudos minučių).
 
„Energija“ per 17 rungtynių yra iškovoję 11 taškų ir tarp keturiolikos komandų žengia vienuoliktoje vietoje, tuo tarpu „Bobruisk“ per tiek pat susitikimų surinko 6 taškus ir yra absoliutūs autsaideriai.
 
Kitas rungtynes „Energija“ ir „Bobruisk“ komandos žais sekmadienį 13:00 val.
 
„Energijos“ sudėtis rungtynėse su „Bobruisk“:
 
Vartininkai: Aurimas Uscila ir Arkadijus Reizinas
 
Puolėjai: Artiomas Sidorovas, Laisvydas Kudrevičius, Mantas Marcinkevičius, Deividas Kazlauskas, Rokas Bazys, Eimantas Steponavičius, Danielius Nomanovas, Vainius Jankauskas, Dovydas Kulevičius.
 
Gynėjai: Justinas Vėželis, Paulius Rumševičius, Rolandas Aliukonis, Karolis Kubilius.