Titulinis » Naujienos » E.Trukšnys atvedė „Juodupę“ į pergalę prieš Rokiškio komandą

E.Trukšnys atvedė „Juodupę“ į pergalę prieš Rokiškio komandą

2015-02-22
hockey.lt informacija
Nacionalinėje ledo ritulio lygoje (NLRL) sekmadienį buvo žaidžiamas susitikimas tarp turnyrinės lentelės kaimynų - Juodupės „Juodupė“ ir Rokiškio „Rokiškis“.
 
Įtikinamą pergalę rezultatu 8:2 (2:0, 3:2, 3:0) iškovojo ketvirtoje vietoje esatys „Juodupės“ ledo ritulininkai.
 
„Juodupė“ į priekį išsiveržė jau pirmajame kėlinyje, kuomet Artūras Katulis (7:50) ir Rokas Bazys (10:12) pelnė po įvartį.
 
Trečiasis įvartis į „Rokiškio“ komandos vartus krito antrojo kėlinio pradžioje, kuomet „Juodupė“ žaidė mažumoje - pasižymėjo Aleksandras Pavlovskis (22:19). Netrukus „Juodupės“ ekipa įgavo kiekybinę persvarą, o ketvirtą „Juodupės“ įvartį pelnė Ernestas Trukšnys (23:41).
 
Pirmąjį įvartį rokiškėnams įmušė Žygimantas Grunevas (34:21) ir sumažino deficitą iki trijų - 1:4. Kėlinio pabaigoje E.Trukšnys (35:37) dar kartą išnaudojo kiekybinę persvarą, tačiau po mažiau nei 15 sekundžių Marius Citavičius (36:53) įmušė antrąjį „Rokiškio“ įvartį.
 
Trečiasis kėlinys prasidėjo trečiuoju E.Trukšnio (44:58) įvarčiu, o įpusėjus kėliniui dar vieną įvartį pridėjo ir R.Bazys (53:58).
 
Iki susitikimo pabaigos likus žaisti penkias minutes Simas Sakaitis turėjo progą sušvelninti atsilikimą baudos smūgiu, tačiau varžovų vartininko nuginkluoti nepavyko, o jau netrukus E.Trukšnys ketvirtą kartą pasiuntė ritulį į „Rokiškio“ vartus ir užtvirtino pergalę 8:2.
 
„Juodupė“ per 22-ejas rungtynes yra iškovojusi 30 taškų ir žengia ketvirtoje pozicijoje, tuo tarpu „Rokiškio“ ekipa per 21-erias rungtynes turi 20 taškų ir užima penktąją vietą.
 
Čempionate pirmauja „Delovaja Rus“ (57 tšk.), antri žengia Kauno „Baltų-ainiai“ (40 tšk.), o trečią vietą užima Elektrėnų „Lokiai-Poseidonas“ (34 tšk.)