Titulinis » Naujienos » Finaluose visi klubai žada bekompromisę kovą

Finaluose visi klubai žada bekompromisę kovą

2015-03-21
hockey.lt informacija
 Savaitgalį Elektrėnuose siaus ledo ritulio klubai. Taip galima teigti išgirdus komandų nuotaikas prieš atvirojo Lietuvos ledo ritulio čempionato finalus. Šeštadienį pusfinaliuose, o sekmadienį finaluose visi klubai nusiteikę kovoti tik dėl medalių, o lengvo gyvenimo niekas nežada net praėjusių metų čempionams, Kaliningrado „Delovaja Rus“ (Rusija) ledo ritulininkams.
 
Visų komandų atstovai su pagarba kalbėjo apie priešininkus, o reguliariojo sezono nugalėtojų požiūrį į finalo ketvertą liudija tas faktas, jog komanda į Elektrėnus atvyko iš vakaro.
 
  „Tikslas vienas – pergalė. Atvyksim, žaisim ir tikimės pergalės. Lengva finaluose nebus niekam, reikės kautis iš visų jėgų. Manau, Elektrėnų ir Kauno klubai tikrai mums gali sugadinti nuotaiką ir žaidžiant su viena iš šių komandų lengva nebus“, - portalui hockey.lt sakė „Delovaja Rus“ komandos vadovas Sergejus Raskačnovas.
 
Rimtų ketinimų neslėpė ir pirmą kartą į Lietuvos ledo ritulio čempionato finalus patekę Elektrėnų „Lokių – Poseidono“ ledo ritulininkai. Klubas jau žino, kas yra pergalė, tiesa, ne aukščiausiame, o pirmajame divizione, kai 2012 – 2013 metų sezone laimėjo NLRL I-ąjį divizioną.
 
„Laimėsim. Nugalėsim visus varžovus ir būsim pirmi. Kito tikslo nėra. Tikiuosi, jog pasireikš mūsų jaunimas, o mums, vyresniems pavyks jaunimui padėti. Lengva nebus, tačiau esame pasiryžę kovoti ir tą parodysime aikštelėje“,- sakė vienas Elektrėnų „Lokių – Poseidono“ klubo vadovų Valdas Škadauskas.
 
Pirmą kartą tokias aukštumas pasiekusi Juodupės „Juodupė“ finaluose tikisi medalių. Klubo vadovai sako, jog po pergalės paskutinėse reguliariojo sezono rungtynėse sulaukė pažįstamų ir nepažįstamų žmonių sveikinimų ir pajuto, jog pergalė neliko be dėmesio. Finalo ketverte „Juodupė“ tikisi kilti dar aukščiau ir pirmą kartą klubo istorijoje iškovoti Lietuvos čempionato medalius.
 
„Tikslai patys aukščiausi. Ko gi mes taip stengėmės pakliūt į finalus? Realiai žiūrint, viskas juk suprantama, tačiau kai žaidžiamos vienos rungtynės, visko gali atsitikti. Komandoje daug traumuotų, negalės padėti rimtai susirgęs Artūras Katulis, Sergejus Obožinas, Deivis Zdanovičius turi 38 laipsnius temperatūros. Tačiau galima žaisti ir su rusais. Gali juk ir mums pasisekti“,- viltis puoselėjo „Juodupės“ vadovas Antanas Gricius.
 
Penktadienio vakarą nepavyko pagauti Kauno „Baltų ainių“ komandos strategų, kurie tikrai norės reabilituotis už praėjusių metų nesėkmę, kai liko be medalių.
 
Tad, visi į Elektrėnus! Pusfinaliai šeštadienį, 16 ir 19 val.