Titulinis » Naujienos » "Geležinio vilko" auklėtinis Martynas Grinius žais Suomijos jaunių aukščiausioje lygoje

"Geležinio vilko" auklėtinis Martynas Grinius žais Suomijos jaunių aukščiausioje lygoje

2018-05-07
LRM "Geležinis vilkas" informacija
 Lietuvos ledo ritulio bendruomenėje vis daugiau pavyzdžių, kad didelis užsispyrimas, sunkus, nuoseklus darbas ir tikslo užsibrėžimas padeda pasiekti savo svajones.
 
Labai didžiuojamės mūsų mokyklos auklėtiniu, Martynu Grinium, kuris po puikaus debiuto Lietuvos U18 rinktinėje Taline grįžo į Suomiją, Kiekko-Vantaa klubą, kuriame jam buvo užtikrinta vieta ir kitam sezonui. Tačiau vaikinas iškėlė sau tikslą – žaisti aukštesniame lygyje ir vyko ir peržiūras į Helsinkio Karhu-Kissat klubą bei klubą Vaasa Sport (Vaasa mieste).
 
Po sėkmingų peržiūrų abiejuose klubuose Martynas pasirinko Vaasa Sport pasiūlymą, nes patiko jų požiūris į sportininkus bei organizaciją. Tad kitą sezoną Martynas startuos Suomijos aukščiausioje SM lygoje, U-18 divizione.
 
Paklaustas apie Martyno sėkmę, mokyklos vadovas ir vyr.treneris Andrejus Jadkauskas atsakė: „Martynas nuo pirmųjų dienų ant ledo buvo be galo užsispyręs pasiekti aukštus rezultatus ir visada pasižymėjo stipria disciplina. Labai džiaugiamės Martyno sėkme ir tai yra puikus pavyzdys, jog nuolatinis darbas ir pastangos visada atsiperka“.