Titulinis » Naujienos » "Geležinio vilko" kovos Baltarusijos čempionate

"Geležinio vilko" kovos Baltarusijos čempionate

2017-03-20
LRM "Geležinis vilkas" informacija
 Šis savaitgalis Vilniaus Geležinio vilko“ 2006m. auklėtiniams – itin sėkmingas. Komanda išvykoje sužaidė dvejas varžybas su  „Pruzhany“ komanda.
 
Šeštadienį, per pirmajį komandų susitikimą, virė arši kova. Varžybos žiūrovams buvo ypač įdomios dėl gausybės įvarčių tai į vienus, tai į kitus vartus. Vis dėlto, stipresnė pasirodė vilniečių komanda. Visų kėlinių metu „Geležinis vilkas“ demonstravo stiprų pasirengimą ir nusiteikimą kovoti, o efektyvaus puolimo dėka įmušė net 9 įvarčius. Tuo tarpu Baltarusijos komandai pro vilniečių gynybą rezultatyviai prasiveržti pavyko tik 4 kartus. Varžybos baigėsi rezultatu 9:4, „Geležinio vilko“ naudai.
 
Sekmadienio varžybos buvo dar džiugesnės „Geležinio vilko“ komandai. Įgiję psichologinę persvarą po pirmųjų varžybų, vilniečiai tiesiog karaliavo aikštėje. Baltarusijos „Pruzhany“ komanda stengėsi nenuleisti rankų ir toliau kovoti dėl pergalės, tačiau fortūna nuo jų nusisuko.
 
Vilniečiai nuo pat pirmų minučių spaudė varžovus ir neleido įmušti įvarčių į jų vartus. Vienas po kito skriejo „Geležinio vilko“ įvarčiai, lėmę dar vieną vilniečių pergalę išvykoje į Baltarusiją. Varžybos baigės rezultatu 7:0.