Titulinis » Naujienos » "Geležinio vilko" U-11 ekipa "Riga CUP 2017" turnyre užėmė penktą vietą

"Geležinio vilko" U-11 ekipa "Riga CUP 2017" turnyre užėmė penktą vietą

2017-05-02
LRM "Geležinis vilkas" informacija
 Šį savaitgalį dvi „Geležinis vilkas“ komandos – 2006 ir 2007 g.m. išbandė savo jėgas tarptautiniame vaikų ledo ritulio turnyre “RIGA CUP 2017”. GV 2006 ekipai šis turnyras buvo itin sėkmingas, – vilniečiai užėmė garbingą 5-ą vietą.
 
14 dalyvavusių komandų buvo suskirstytos į 2 divizionus po 7 komandas, tad atsikvėpti kada nebuvo: žaidėjams teko kasdien sužaisti po trejas varžybas. Vis dėlto, komanda demonstravo savo tvirtą charakterį ir viso turnyro metu „Geležinio vilko“ žaidėjus lydėjo fortūna – pralaimėta tik prieš stipriausias – švedų ir latvių komandas. Savo grupėje vilniečiai užėmė trečią vietą, turnyre – penktą. Komandos treneris ir visi „Geležinio vilko“ žaidėjai džiaugiasi, kad pavyko pasiekti tokį aukštą rezultatą. Komandos tikslas buvo patekti į aštuntuką ir jį, dėka didelių pastangų, vilniečiams pasiekti pavyko.
 
Pirmą kartą šiame turnyre savo jėgas išbandė “GV 2007” komanda. Nors jaunieji ledo ritulininkai turnyre ir nepasiekė aukštumų, gražių akimirkų ten netrūko. Pralaimėtų varžybų – daug, tačiau nusivylimo būta mažai. Pasak komandą lydėjusio trenerio Andrėjaus Jadkausko, prieš turnyrą komandai buvo iškeltas tikslas ne siekti aukščiausio rezultato, o patikrinti save ir pasimokyti iš labiau patyrusių žaidėjų, įgauti patirties. „Vilniaus „Geležinio vilko“ auklėtiniai praktiškai nebuvo anksčiau žaidę per visą aikštelę, todėl tai – puiki patirtis. Svarbiausia – galimybė pažaisti su skirtingomis komandomis ir iš jų mokytis. Dėl pergalių – galbūt pritrūko tik šiek tiek sėkmės.“ – pasakojo A.Jadkauskas.