Titulinis » Naujienos » „Geležinis vilkas“ kitą sezoną Lietuvoje planuoja laimėti viską

„Geležinis vilkas“ kitą sezoną Lietuvoje planuoja laimėti viską

2017-06-09
LRM "Geležinis vilkas" informacija
 Su mokyklos įkūrėju Andriumi Jadkausku kalbamės apie tai, koks „Geležinio vilko“ mokyklai buvo tik ką pasibaigęs sezonas ir kokius tikslus auklėtiniams kelia ateinančiam sezonui.
 
  • Kaip vertinate tik ką pasibaigusį sezoną?
  •  
A.J. Bendrai vertinant – rezultatai geri. Labiausiai džiaugiuosi ir didžiuojuosi mūsų jaunimo komanda, U- 17, kurie Lietuvos čempionate sugebėjo iškovoti bronzos medalius. Praeitais metais komandą paliko daug lyderių, kurie išvyko žaisti į užsienį, į sezono pabaigą komandą išdavė ir senbuviai. Per važybas komanda žaisdavo vos 10 žmonių sudėties, tačiau parodė tikrą sportininkų ryžtą, nepabūgo ir sugebėjo „atstovėti už savo komandą“. Labai džiaugiuosi, kad mokykla prisidėjo ugdant tokį jaunimą.
Kalbant apie kitas komandas, – iš vienų tikėjausi daugiau ir manau, kad galėjo pasirodyti geriau, bet dėl tam tikrų aplinkybių nepavyko to padaryti. Kiti – pasirodė šiek tiek geriau negu tikėjausi. Lietuvos čempionate tikėjausi geresnių rezultatų, tačiau pasirodymai Baltarusijos čempionate ir Ryga CUP – visai neblogi. Žaidėme su tikrai pajėgiomis komandomis, kurios šiuo metu yra pajėgesnės už mus, tačiau laikėmės visai neblogai. Manau, kad ir vaikams tai buvo įdomi patirtis – pamatyti, kokiame lygyje ledo ritulys yra kitur, suprasti, kad jis nesibaigia Akropolyje.
Noriu padėkoti visų auklėtinių tėvams, kad jie tyliai stebi savo vaikų kelią ir padeda jiems siekti pergalių. Už visų mūsų pergalių slepiasi tėvų kantrybė ir palaikymas.
 
  • Kokie mokyklos atostogų planai?
  •  
A.J. Mūsų mokykloje mokslo metai dar nesibaigė. Iki pat birželio pabaigos vyksta treniruotės. Šią vasarą vėl bus dienos stovyklos. Pavyko prisikviesti profesionalus iš užsienio. Džiaugiuosi, kad mokykloje vėl dirbs vaikų pamėgti amerikietiškosios mokyklos treneris Aleksejus Nikiforovas su sūnumis, išauginęs iki šiol žymiausius Lietuvos ledo ritulininkus. Taip pat, turėsime skandinaviškos mokyklos atstovą – Petter Olsson, kuris stovyklai vadovavo 2014- aisiais. Vaikams tai bus puiki proga padirbėti su tokio aukšto lygio treneriais.
O rugpjūtį – tradiciškai vyksime prie jūros į “Pasaką”. Vaikai ruošis ateinančiam sezonui, o tėvai turės galmybę pasiilsėti.
 
  • Kokius tikslus keliate kitam sezonui?
  •  
A.J. Lietuvos čempionate visos komandos privalo užimti I vietą. Manau, kad fiziškai visi tam yra pasiruošę ir turime tikrai realius šansus.