Titulinis » Naujienos » „Geležinis Vilkas“ parsiveža pergalę iš Kauno

„Geležinis Vilkas“ parsiveža pergalę iš Kauno

2019-10-30
hockey.lt informacija
Lietuvos ledo ritulio čempionatas trečiadienį sugrįžo į renovuotą Kauno ledo areną, tačiau iškovoti pergalės šeimininkams ir pradžiuginti savo gerbėjų nepavyko.

Namų susitikimus Kaune žaidžianti jungtinė Kauno-Klaipėdos „Baltų-Ainių – HC Klaipėdos“ komanda trečiose sezono rungtynėse 1:6 nusileido „Geležinio Vilko“ ledo ritulininkams. Po šios nesėkmės jie savo sąskaitoje vis dar neturi taškų, o svečiai iš Vilniaus jų jau turi 7 bei užima antrąją poziciją lygoje.
 
Du įvarčius nugalėtojams šiame mače pelnė Edvinas Boroška, o Gediminas Jadkauskas, Dominykas Bisturys, Oskaras Oleinikas ir Aurimas Gaidauskas pridėjo po vieną. Vienintelį įvartį „Baltų Ainių – HC Klaipėdos“ komandoje pelnė baudinį realizavęs Dovydas Žiūkas.
 
Šiose rungtynėse itin ryškus pranašumas užfiksuotas ir pagal atliktus metimus – vilniečiai jų atliko 55, kai jų varžovai tik 14. „Geležinio Vilko“ vartus pirmą šiame sezone gynė Kazimieras Jukna, o šeimininkų gretose ant ledo pasirodė abu vartininkai – startinėje sudėtyje pasirodęs Lukas Jakšys 50:49 min. buvo pakeistas Kristupu Pranckiečiu. Pirmasis praleido keturis įvarčius, o K. Pranckiečiui ritulį iš savo vartų teko traukti dukart.