Titulinis » Naujienos » „Griunvaldo“ jaunieji ledo ritulininkai skynė apdovanojimus tarptautiniuose turnyruose Lenkijoje

„Griunvaldo“ jaunieji ledo ritulininkai skynė apdovanojimus tarptautiniuose turnyruose Lenkijoje

2019-04-18
 Kauno ledo ritulio mokykla „Griunvaldas“ du pastaruosius savaitgalius Gdansko mieste Lenkijoje iškovojo tarptautinių turnyrų apdovanojimus.
 
Balandžio 6-7 dienomis tarptautiniame U-10 turnyre „Amber Cup“, „Griunvaldo“ ekipa varžėsi su 7 ekipomis iš Lenkijos bei komanda iš Rusijos. Pranokusi visus varžovus lietuvių ekipa užtikrintai laimėjo pirmąją vietą ir aukso medalius.

Tuo tarpu po savaitės balandžio 13-14 dienomis tame pačiame mieste įvyko „Olivia Cup 2019“ turnyras. Jame varžėsi penkios Lenkijos, dvi Rusijos ir viena Lietuvos U-13 komanda. Turnyre „Griunvaldo“ auklėtiniams į finalą, kuriame šeimininkų „Stocznowiec“ įveikė „Barsy“ klubą iš Rusijos, patekti nepavyko, bet jie kovėsi mažajame finale dėl trečiosios vietos. Jame buvo iškovota pergalė rezultatu 4:1, taip iškovojant bronzos medalius.
 
„Griunvaldo“ mokyklos nariai džiaugėsi išvykomis į Lenkiją, kur netrūko atkaklių rungtynių, kurios vaikams suteikė puikios patirties bei neišdildomų emocijų. Taip pat ši mokykla dėkoja ir visiems į Lenkiją atvykusiems jos gerbėjams už jaunųjų ledo ritulininkų palaikymą.