Titulinis » Naujienos » „Hockey Punks“ po pratęsimo įveikė „Kaunas Hockey“ ekipą (VIDEO)

„Hockey Punks“ po pratęsimo įveikė „Kaunas Hockey“ ekipą (VIDEO)

2018-10-09
hockey.lt informacija
Vilniaus „Hockey Punks“ klubas namuose atsirevanšavo „Kaunas Hockey“ komandai ir iškovojo antrąją pergalę šio sezono Lietuvos pirmenybėse.
 
Ketvirtose pirmenybių rungtynėse šios ekipos per 60 minučių savo santykių neišsiaiškino, tad buvo priverstos žaisti pratęsimą, kurio metu būtent šeimininkai pelnė įvartį bei iškovojo pergalę 2:1. Priminsime, kad vos prieš tris dienas Kaune „Kaunas Hockey“ mačą tarp šių ekipų laimėjo net 9:2
 
Pirmajame kėlinyje „Kaunas Hockey“ turėjo gana ryškią persvarą, o varžovus metimais lenkė net keturis kartus (16 prieš 4), tačiau į jų vienintelę tikslią ataką, kai pasižymėjo Aleksandras Mikheyonokas (5:16, rez. perd. Dovydas Streckis, Dovydas Žiūkas), šeimininkai atsakė savo įvarčiu išnaudodami kiekybinę persvarą. Įvartį „pankams“ pelnė Laisvydas Kudrevičius (18:25, rez. perd. Edgaras Rybakovas).
 
Antrajame kėlinyje kauniečiai užsidirbo net šešias pražangas, tačiau „Hockey Punks“ klubui nepavyko išnaudoti nė vieno iš savo gautų šansų, o per visas 20 minučių įvarčių pelnyta nebuvo.
 
Trečiojo kėlinio pradžioje vyravo kiek atsargesnis žaidimas, o aikštėje dominavo gynyba. Visgi, vilniečiai mačui artėjant prie pabaigos turėjo puikią progą įsiveržti į priekį, kai į „Kaunas Hockey“ vartus buvo skirtas baudinys. Jo realizuoti ėmėsi E. Rybakovas, tačiau jam pergudrauti komandos draugo Lietuvos rinktinėje – Artūro Pavliukovo, nepavyko.
 
Komandoms per trečiąjį kėlinį taip ir nepasižymėjus, pirmą kartą šį sezoną buvo žaidžiamas pratęsimas, kuriame savo patirtį įrodė Šarūnas Kuliešius, pelnydamas pergalingą mačo įvartį (63:50, rez. perd. E. Rybakovas).
 
Puikų mačą sužaidė ir „Hockey Punks“ vartininkas Simas Baltrūnas, kuris atrėmė net 38 varžovų metimus iš 39. Tuo tarpu A. Pavliukovui pavyko sulaikyti 31 iš 33 metimų.
 
Po šio mačo penkis taškus savo sąskaitoje turintys „pankai“ žengia antroje Lietuvos pirmenybių vietoje, o keturis taškus surinkę „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkai užima trečią poziciją.