Titulinis » Naujienos » “Hockey Punks” žaidėjai apie šiandienos rungtynes – "lengva nebus"

“Hockey Punks” žaidėjai apie šiandienos rungtynes – "lengva nebus"

2015-11-26
"Hockey Punks" informacija
 Šiandien Vilniaus “Hockey Punks” komanda Nacionalinės ledo ritulio lygos NLRL pirmenybėse susitinka su Elektrėnų ESSM – 2000 ledo ritulininkais.
 
Prieš porą savaičių vykusiose NLRL rungtynėse dėl sugedusio apšvietimo sostinės klubui buvo įskaitytas techninis pralaimėjimas. Be to, jose debiutavo legionieriai – suomis Niko Parviainenas ir japonas Naoki Kaneko.
 
“Be abejonės, pasiilgome rungtynių atmosferos. Šį sezoną turime tokį, jei taip galima pavadinti, netolygų tvarkaraštį. Žaidėjai išsiilgę rungtynių. Taip jau gavosi, kad ilgai lauktas legionierių debiutas apkarto dėl techninio gedimo arenoje. Jų žaidimą sunku vertinti pagal pusę rungtynių. Naokis netgi spėjo pelnyti įvartį, kurį galų gale anuliavo. Tačiau su optimizmu žvelgiame į priekį. Ryt mūsų varžovų vartus turbūt gins ilgametis Lietuvos rinktinės vartininkas Arūnas Aleinikovas, todėl mūsų legionieriams ir visiems kitiems žaidėjams tai bus puikus testas. Varžovai yra kol kas turnyro lentelės apačioje, tačiau nenuvertiname jų, pastarosiose keliose rungtynėse jie tikrai žaidė kur kas geriau nei sezono starte. Aišku, kito tikslo nėra – tik pergalė,” – sake “Hockey Punks” vadovas Šarūnas Kuliešius.
 
Pirmasis Japonijos legionierius NLRL čempionate N.Kaneko nepergyvena dėl neužskaityto įvarčio.
 
“Negalvoju per daug apie statistiką. Norisi daugiau rungtyniauti, pajusti geriau partnerius. Žinau, kad kuo daugiau žaisiu, tuo geresnis bus ir mano pasirodymas. Aną kartą tiesiog norėjosi užbaigti rungtynes. Apie žaidimo lygį irgi nedaug galiu pasakyti. Taip atrodo, kad rungtynių tempas buvo normalus. Laukiu nekantraudamas artėjančių rungtynių”, - sakė puolėjas.
 
Lietuvos rinktinės narys ir vienas “Hockey Punks” lyderių Mindaugas Kieras irgi nemano, kad bus lengva ir kviečia savo partnerius tinkamai nusiteikti rungtynėms.
 
“Ši Elektrėnų komanda turi pakankamai treniruočių ant ledo, todėl, kuo toliau į sezono vidurį, tuo stipriau jie rungtyniauja. Tą rodo ir jų paskutiniai rezultatai. A.Aleinikovas padeda jiems per treniruotes, be to ir pats vartus gina. Todėl manau, kad reikia tikėtis labai rimto pasipriešinimo, juo labiau, kad mes pastaruoju metu neturėjome daug rungtynių”, - teigia vienas pagrindinių Lietuvos rinktinės gynėjų.
 
Vilniaus “Hockey Punks” ir Elektrėnų ESSM – 2000 susitikimas šiandien sostinės “Pramogų Arenoje” prasidės 20 val.15 min. Bilietus galima įsigyti arenos kasose.