Titulinis » Naujienos » I. Četvertakas Norvegijoje debiutavo rezultatyviai ir pergalingai

I. Četvertakas Norvegijoje debiutavo rezultatyviai ir pergalingai

2018-11-21
 Debiutinį mačą Norvegijos antroje pagal pajėgumą lygoje „1. Divisjon“ sužaidė Lietuvos rinktinės puolėjas Ilja Četvertakas, kuris su keturis lietuvius savo gretose turinčia „Comet“ komanda iškovojo svarbią pergalę.
 
Trečiadienį šešioliktame „1. Divisjon“ ture „Comet“ įsirašė savo vienuoliktą pergalę 6:2 įveikdama „Kongsvinger“ ekipą.
 
Savo debiutiniame susitikime I. Četvertakas įsirašė ir savo pirmąjį tašką – jis rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie pirmojo ir pergalingo savo komandos įvarčio. Puolėjas taip pat tris kartus metė į vartus ir užsidirbo dvi baudos minutes.
 
Paulius Gintautas šiame susitikime pelnė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą bei į vartus metė penkis kartus. Be taškų šįkart likęs Ugnius Čižas atliko vieną metimą ir laimėjo 55% ritulio įmetimų, o Jaunius Jasinevičius yra suspenduotas ir savo komandai padėti negali.
 
Svarbią pergalę „1. Divisjon“ šį vakarą iškovojo ir Aimo Fiščevo atstovaujama „Furuset“, kuri išvykoje 1:0 nugalėjo „Storhamar“ klubą. Lietuvis šiose rungtynėse dukart metė į vartus, gavo dvi baudos minutes ir laimėjo 50% ritulio įmetimų.
 
Po 16 sužaistų mačų „Comet“ lygoje žengia antra, tačiau pirmą ir ketvirtą vietas pirmenybėse užimančias komandas skiria vos vienas taškas. Tuo tarpu „Furuset“ po šios pergalės įsitvirtino devintoje turnyrinės lentelės pozicijoje.