Titulinis » Naujienos » Į Elektrėnus atvyksta jau įveikta „Dinamo“ ekipa

Į Elektrėnus atvyksta jau įveikta „Dinamo“ ekipa

2016-12-08
hockey.lt informacija
 Penktadienį ir šeštadienį Elektrėnų „Energija“ namuose pratęs kovas Baltarusijos aukščiausioje ledo ritulio lygoje, kurioje susikaus su Baltarusijos sporto draugijos „Dinamo“ komanda.
 
Šios komandos jau yra žaidusios šiais metais - pirmose tarpusavio rungtynėse „Energija“ svečiuose įveikė varžovus rezultatu 3:2, tačiau antrose po pratęsimo nusileido rezultatu 3:4.
 
Abejose rungtynėse scenarijus buvo panašus - „Energija“ paleisdavo varžovus į priekį ir vėliau turėdavo juos vytis. Abu kartus tai pavyko padaryti.
 
Nuo to laiko „Dinamo“ sužaidė dar aštuonis susitikimus ir iš penktosios turnyrinės lentelės vietos palypėjo iki trečiosios (50 tšk.), tuo tarpu „Energija“ per tą laiką sužaidė šešis mačus ir išliko aštuntoje (27 tšk.) pozicijoje.
 
„Dinamo“ šiuo metu yra pergalių kelyje - po lapkričio 20 ir 21 dienomis patirtų pralaimėjimų čempionato lyderiams Soligorsko „Šachtior“ ledo ritulininkams (2:5 ir 0:4), Minsko ekipa dvejose rungtynėse namuose atsirevanšavo „Šachtior“ komandai (3:0 ir 4:3) bei vėliau du kartus įveikė Baltarusijos septyniolikmečių rinktinę (5:3 ir 3:2).
 
Pirmame susitikime „Energijai“ dar galės padėti Lietuvos dvidešimtmečių rinktinės kandidatų sąraše esantys žaidėjai, tačiau jau antrose tarpusavio rungtynėse Eletrėnų klubas turės verstis be vienų iš pagrindinių komandos žaidėjų - Edgar Protčenko, Ilja Četvertako ir Edvino Boroškos.
 
„Energijai“ dėl traumos vis dar negali padėti pagrindinis komandos vartininkas Elvinas Karla, kurį pavaduoja iš „Rokiškio“ pakviestas Simas Baltrūnas.
 
Penktadienį vyksiančios rungtynės Elektrėnuose prasidės 19:00 val., tuo tarpu šeštadienį - 15:00 val. Bilietai į rungtynes kainuoja 3 eur, studentams, moksleiviams ir senjorams - 2 eur.