Titulinis » Naujienos » Informacija dėl „Geležinio Vilko“ ir „Hockey Punks“ mačo transliacijos ir nuobaudos A. Marteliui

Informacija dėl „Geležinio Vilko“ ir „Hockey Punks“ mačo transliacijos ir nuobaudos A. Marteliui

2018-09-21
hockey.lt informacija
Norime informuoti, kad rugsėjo 21 dieną planuota Lietuvos čempionato rungtynių tarp „Geležinio Vilko“ ir „Hockey Punks“ tiesioginė internetinė transliacija dėl pasikeitusių aplinkybių nebus parodyta.
 
Nespėjus paruošti Vilniaus „Pramogų arenos“ didžiosios aikštės, penktadienį 21:00 val. įvyksiantis mačas bus sužaistas šios arenos mažojoje aikštėje. Iš mažosios aikštės vykdyti transliacijas nėra jokių galimybių, tad šių rungtynių planuotos internetinės transliacijos nebus.
 
Kita internetinė transliacija ledo ritulio mėgėjus pasieks rugsėjo 25 dieną iš Kauno, kai Lietuvos čempionate susikaus „Kaunas Hockey“ bei „Energijos“ komandos.
 
Taip pat pateikiama Lietuvos čempionato informacija apie skirtą nuobaudą „Kaunas Hockey“ žaidėjui Alexui Marteliui:
 
Už 2018.09.20 rungtynėse tarp Energijos ir Hockey Kaunas gautą drausminę nuobaudą iki rungtynių pabaigos (5+20 min, IIHF 161 Taisyklė, II punktas), Hockey Kaunas komandos žaidėjui Alex Martel (Nr.96) pagal 2018/2019 m. Drausmės kodekso 1 punktą, skiriama 60 Eurų bauda. 

Žaidėjas galės dalyvauti Hockey Kaunas komandos runtynėse, tik tuo atveju, kai finansinė bauda bus apmokėta į NLRL sąskaitą.
 
Ištrauka iš nuostatų:
 
"...6.6. Už visas baudas,skirtas tiek žaidėjams, tiek komandai, atsako  ir  baudas  sumoka  komanda  iki kitų tos komandos rungtynių. Jei bauda skirta per paskutines komandos rungtynes, ne vėliau kaip per 5 dienas nuo baudos skyrimo dienos."