Titulinis » Naujienos » Jaunių lygoje Kauno BTA ir Kaliningrado FNK pasidalino po pergalę

Jaunių lygoje Kauno BTA ir Kaliningrado FNK pasidalino po pergalę

2014-10-27
hockey.lt informacija
Savaitaglį Nacionalinėje vaikų ledo ritulio lygoje (NVLRL) buvo sužaisti pirmieji naujai sukurtos jaunių lygos susitikimai.
 
Šeštadienį pergalę iškovojo Kauno BTA ledo ritulininkai, kurie pirmose sezono rungtynėse 6:5 (3:2, 2:2, 1:1) nugalėjo Kaliningrado JTZ komandą.
 
Puikiai rungtynes pradėję kauniečiai jau po 7 minučių pirmavo 3:0 (Avrianas Borkas, Pavelas Loginovičius ir Dominykas Rimdeika), tačiau kėlinio pabaigoje svečiai iš Kaliningrado sumažino atsilikimą iki vieno įvarčio - 2:3.
 
Nors sužaidus pusę antrojo kėlinio svečiai pirmą kartą išsiveržė į priekį (4:3), tačiau kėlinio pabaigoje A.Borkas ir Edgaras Stašys įmušė po įvartį ir kauniečiams sugrąžino minimalę persvarą - 5:4.
 
Lemiamo kėlinio pradžioje Georgijus Antoško išlygino rezultatą (5:5), tačiau jau po devynių minučių A.Borkas pelnė savo trečiąjį įvartį, kuris tapo ir pergalingu.
 
Sekmadienį šios komandos susitiko dar kartą, tačiau tada 8:4 (6:1, 2:1, 0:2) pergalę šventė Kaliningrado JTZ ekipa.
 
Lietuvos komandos gretose pasižymėjo Matas Senkus (9:47), Dominykas Rimdeika (35:35), Pavelas Loginovičius (40:21) ir Rokas Žilinskas (46:56).
 
Primename, kad jaunių lygoje gali žaisti septyniolikos metų ir jaunesni ledo ritulininkai, o šiame divizione rungtyniauja keturios komandos - Vilniaus GV, Kauno BTA, Elektrėnų SSM ir Kaliningrado JTZ.
 
Rungtynių nuotraukų galeriją galite rasti paspaudę čia.