Titulinis » Naujienos » Jaunių lygoje lygių nebuvo „Geležinio vilko“ ekipai, antri liko ESSM ledo ritulininkai

Jaunių lygoje lygių nebuvo „Geležinio vilko“ ekipai, antri liko ESSM ledo ritulininkai

2015-03-25
hockey.lt informacija
Vos vieną pralaimėjimą per dvylika 2014-2015 metų Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLR) Jaunių diviziono rungtynes patyrusi Vilniaus „Geležinio vilko“ ekipa iškovojo aukso medalius.
 
Paskutinėse čempionato rungtynėse vilniečiai po atkaklios kovos 4:3 (0:1, 2:0, 2:2) įveikė antroje vietoje likusius ir sidabro medaliais pasipuošusius Elektrėnų SSM ledo ritulininkus.
 
Vienintelis techninis pralaimėjimas Vilniaus komandai buvo įskaitytas kovo 23-ią dieną rungtynėse su ta pačia Elektrėnų ekipa. Iš viso iš vienuolikos iškovotų pergalių - penkios pasiektos techniniais laimėjimais.
 
Pirmame kėlinyje į priekį išsiveržė Elektrėnų ekipa, kuri po Eimanto Steponavičiaus įvarčio pirmavo 1:0.
 
Antrame kėlinyje geriau sekėsi vilniečiams, kurių gretose pasižymėjo Aleksandras Nikitčenko ir Tomašas Silinas.
 
Trečiojo kėlinio pradžioje E.Steponavičius įmušė antrą įvartį ir atstatė lygybę (2:2), tačiau po keturių minučių Nikodemas Numavičius sugrąžino vilniečiams trapią persvarą.
 
Įpusėjus kėliniui Mantas Stepanavičius ir vėl išlygino rezultatą (3:3), tačiau kėlinio pabaigoje Patrikas Misiukas įmušė devintą šio sezono savo įvartį ir atvedė Vilniaus komandą į pergalę.
 
Iki tol Vilniaus ir Elektrėnų komandos žaidė du kartus ir abi pergales iškovojo „Geležinio vilko“ komanda (5:2 ir 12:3).
 
Trečią vietą Jaunių lygoje iškovojo Kaliningrado JTZ ekipa, kuri per dvylika rungtynių iškovojo penkias pergales, o ketvirti liko Kauno BTA jaunimas, per dvyliką rungtynių iškovojęs vos vieną pergalę.