Titulinis » Naujienos » „Juodupei“ nudžiuginti savų žiūrovų nepavyko

„Juodupei“ nudžiuginti savų žiūrovų nepavyko

2015-01-25
hockey.lt informacija
 Atvirajame Lietuvos ledo ritulio čempionate Juodupės „Juodupė“ ilgai priešinosi galingajam Elektrėnų „Lokių – Poseidono“ klubui, tačiau po atkaklios kovos buvo priversta pasiduoti 3:4 (2:2, 1:1, 0:1).
 
Šeimininkai pirmieji išsiveržė į priekį jau pačioje rungtynių pradžioje po legionieriaus Aleksandro Pavlovskio įvarčio (02:09).
 
Svečiai apie ritulį žino taip pat ne iš nuogirdų ir po Artūro Visocko (04:42) ir Dominyko Škadausko įvarčių (05:33) greitai išnaudojo varžovų klaidas po pražangų.
 
Kėlinio pabaigoje Aurelijus Kriščiūnas (19:46) priminė elektrėniškiams, jog Juodupėje taškų lengvai nedalina ir išlygino rezultatą 2:2.
 
Antrajame kėlinyje Eimantas Vėželis (22:15) vėl išvedė svečių komandą į priekį, o dar vienas šeimininkų legionierius suomis Markusas Karkkainenas (39:39) pakartojo A.Kriščiūno smūgį varžovams ir pasiuntė dar vieną įvartį varžovams į rūbinę.
 
Vis dėlto stipresni buvo labiau patyrusių elektrėniškių nervai. Marius Lomakinas (43:18) vėl leido į priekį išsiveržti „Lokiams – Poseidonui“, o šeimininkai neberado ginklų prieš varžovų gynybą.
 
„Juodupė“: A.Pavlovskis, A,Kriščiūnas, M.Karkkainenas po 1 įvartį.
„Lokiai – Poseidonas“: A.Visockas, D.Škadauskas, E.Vėželis, M.Lomakinas po 1 įvartį.