Titulinis » Naujienos » „Kaunas Hockey“ į savo gretas prisiviliojo D. Kumeliauską

„Kaunas Hockey“ į savo gretas prisiviliojo D. Kumeliauską

2018-09-07
 Naujajam sezonui besiruošianti „Kaunas Hockey“ komanda įsigijo dar vieną garsų ledo ritulininką – ilgametį rinktinės narį Donatą Kumeliauską.
 
31-erių metų ledo ritulininkas šiandien oficialiai pristatytas Kauno ekipos nariu ir ateinantį sezoną gins Lietuvos vicečempionų garbę Lietuvos čempionate.
 
Per savo karjerą D. Kumeliauskas yra žaidęs Latvijos, Prancūzijos, Kazachstano, Anglijos, Vokietijos ir Rumunijos lygose. Būtent Rumunijoje jis praleido pastaruosius metus, kur per 28 mačus surinko 38 taškus (24 įvarčiai, 14 rezultatyvių perdavimų).
 
Su Lietuvos rinktine puolėjas yra vykęs į devynis pasaulio čempionatus bei iš viso juose sužaidė 43 mačus (11 įvarčių, 18 rezultatyvių perdavimų – 29 taškai). Gindamas šalies garbę jis iškovojo tris pasaulio čempionato IB diviziono bronzos medalius ir I diviziono sidabrą.
 
Priminsime, kad prieš tai šią komandą papildė ir nacionalinės rinktinės antrasis vartininkas Artūras Pavliukovas bei trys legionieriai: amerikietis Alexas Martelis, baltarusis Aleksandras Michejonokas ir kanadietis Jonas Stephanssonas.