Titulinis » Naujienos » „Kaunas Hockey“ ir „Kautra“ buria ledo ritulio sirgalius istorinei kelionei į Elektrėnus

„Kaunas Hockey“ ir „Kautra“ buria ledo ritulio sirgalius istorinei kelionei į Elektrėnus

2017-11-03
"Kaubnas hockey" informacija
 Be pralaimėjimų Lietuvos ledo ritulio čempionate žengiantys debiutantai „Kaunas Hockey“ rengiasi istorinei dvikovai. Lapkričio 7-ąją reprezentacinė Kauno komanda stos į akistatą su tituluočiausia Lietuvos komanda – Elektrėnų „Energija“, kuri tądien minės savo 40-metį.
 
Žaidžiant prieš oficialiai stipriausią Lietuvos komandą, kurios sudėtyje lapkričio 7-ąją debiutuos sporto šakos legenda Darius Kasparaitis, kauniečiams prireiks ne tik jėgų ir susikaupimo, bet ir kuo įmanoma didesnio sirgalių palaikymo. Todėl, bendradarbiaudama su Lietuvos vežėjų rinkos lydere „Kautra“, komanda kviečia į Elektrėnus vykti kartu.
 
„Labai smagu matyti vis daugiau mūsų komandos palaikyti susirenkančių ledo ritulio mėgėjų – ypač malonu buvo kauniečius sutikti netgi išvykos rungtynėse Klaipėdoje, tad nusprendėme patys imtis iniciatyvos, kad palaikytojų žaidžiant svečiuose būtų dar daugiau“, – sako „Kaunas Hockey“ komunikacijos vadovas Kęstutis Lingys.
 
Anot K. Lingio, strateginis partneris „Kautra“ čia ypač svarbus: „Jau seniai įspūdį daro socialiniai „Kautros“ projektai ir nuolatinis darbas su sporto lyderiais, tad „Kaunas Hockey“ didžiuojasi įgiję šios kompanijos pasitikėjimą“. Pirmą kartą sirgalių autobusą į rungtynes renkanti „Kautra“ jau kuris laikas gabena komandą į išvykos varžybas.
 
„Kaunas Hockey ekspresas“ nuo Kauno ledo arenos pajudės 17:30 val.; renginio pradžia Elektrėnų ledo rūmuose – 18:30 val.
 
Bilieto kaina – 8,5 Eur, vaikai iki 7 m. kviečiami keliauti nemokamai.
 
Po rungtynių autobusas 30 minučių lauks sirgalių prie rūmų ir parveš juos iki pat Kauno “Ledo arenos”, iš kurios atvyko.
 
Bilietus galite įsigyti internetu  www.autobusubilietai.lt/index.php arba Kauno autobusų stoties kasose.