Titulinis » Naujienos » „Kaunas Hockey“ kovai įkvėps amerikietiškojo futbolo žaidėjai

„Kaunas Hockey“ kovai įkvėps amerikietiškojo futbolo žaidėjai

2019-02-05
"Kaunas Hockey" inf.
 Praėjusią savaitę į Kauno ledo areną pasikvietę Dakaro karį Arūną Gelažniniką komandos „Kaunas Hockey“ nariai patys sau netikėtai pradėjo naują tradiciją. „Šalmas prie šalmo“, – choru šaukia ledo ritulininkai ir vasario 6 d., trečiadienęį ant namų ledo laukia amerikietiškojo futbolo komandos „Kaunas Dukes“ atstovų. Tądien kauniečiai Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynėse susikaus su sostinės klubo „Geležinis vilkas“ atstovais.
 
„Patiems įdomu pabendrauti su kitų sporto šakų atstovais, be to, tikime, kad kauniečių, čempionų miesto gyventojų, širdyse dar tikrai yra vietos naujiems pomėgiams ir naujoms mėgstamiausioms komandoms“, – sako „Kaunas Hockey“ vadovas Petras Nausėda ir juokauja, kad visus šalmus dėvinčius sportininkus vienija mažesnis galvos skiausmas.
 
Kaip ir daugkartinis Lietuvos motokroso ir enduro čempionas Arūnas Gelažninkas, taip ir „Kaunas Dukes“ atstovai į Kauno ledo areną pakviesti išmesti simbolinio rungtynių pradžios rtitulio. Beje, simboliška, kad šis ledo ritulininkų ir amerikietiškojo futbolo žaidėjų susitikimas ant ledo vyks dar nenusėdus svarbiausio sporto įvykio JAV – „SuperBowl“ rungtynių – dulkėms.