Titulinis » Naujienos » „Kaunas Hockey“ paskutinę minutę išplėšė pergalę prieš „Hockey Punks“ (VIDEO)

„Kaunas Hockey“ paskutinę minutę išplėšė pergalę prieš „Hockey Punks“ (VIDEO)

2018-11-14
hockey.lt informacija
 Lietuvos pirmenybėse trečiadienį dramatišką pergalę iškovojo „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkai.
 
Kauniečiai varžovų aikštėje dėka paskutinę mačo minutę pelnyto įvarčio 3:2 palaužė „Hockey Punks“ komandą ir dar labiau sustiprino savo antrąją poziciją pirmenybėse.
 
Mačas sėkmingai prasidėjo šeimininkams – jau trečiąją mačo minutę Artūras Švedavičius išvedė savo ekipą į priekį (02:39, rez. perd. Rokas Bacevičius, Edgaras Rybakovas). Dar pirmajame kėlinyje rezultatą padvigubino Šarūnas Kuliešius (13:47, rez. perd. E. Rybakovas), o kauniečiams per pirmąsias 20 minučių pralaužti Simo Baltrūno gynybos taip ir nepavyko.
 
Tuo tarpu antrasis kėlinys jau priklausė „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkams. Remigijus Guoga greitu įvarčiu rezultatą sušvelnino (23:07, rez. perd. Petras Nausėda, Dmitrijus Prokopenkovas), o Aleksandras Mikheyonokas išlygino mačo rezultatą (28:41, rez. perd. Dovydas Streckis, R. Guoga).
 
Trečiajame kėlinyje drausmingai gynyboje žaidusios komandos klaidų nedarė ir kai jau atrodė, kad antrą kartą šiame sezone mače Vilniuje šiems klubams reikės žaisti pratęsimą, iššovė Petras Nausėda, kuris pirmuoju savo sezono įvarčiu nuliūdino šeimininkų gerbėjus ir padovanojo „Kaunas Hockey“ ekipai tris taškus (59:21, rez. perd. A. Mikheyonokas).
 
Šiose rungtynėse S. Baltrūnas atrėmė 34 iš 37 metimų, o „Kaunas Hockey“ vartus gynusiam Artūrui Pavliukovui pavyko susitvarkyti su 27 iš 29 metimų į jo vartus.