Titulinis » Naujienos » "Kaunas Hockey" triuškino autsaiderius, R. Reshetnikovas tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju

"Kaunas Hockey" triuškino autsaiderius, R. Reshetnikovas tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju

2021-02-16
hockey.lt informacija
 Lietuvos ledo ritulio čempionate antradienį eilinę pergalę iškovojo „Kaunas Hockey“ komanda.
 
Kauniečiai 19:3 nepasigailėjo lygos autsaiderių „Energijos Hockey – HC Klaipėdos“ auklėtinių.
 
Šiame susitikime „Kaunas Hockey“ komanda progą pasirodyti ant ledo suteikė trečiajam savo vartininkui 17-mečiui Danieliui Jankovskiui. Be to, rungtynių pabaigoje Kauno klubo atstovai eksperimentavo vartininką keisdami šeštu aikštės žaidėju, o tai leido jiems dar labiau padidinti savo pranašumą pelnant du įvarčius dirbtinio pranašumo metu.
 
Šiame susitikime keturis įvarčius pelnęs ir du rezultatyvius perdavimus atlikęs Romanas Reshetnikovas perėmė rezultatyviausio lygos žaidėjo titulą iš prieš tai pirmavusio „Hockey Punks“ dueto Aivaro Bendžiaus ir Povilo Verenio.
 
Du kartus nugalėtojų gretose šiose rungtynėse pasižymėjo Eduardas Chekmaryovas, Ylia Malashkevichius ir Vladimiras Shiskovas, o po vieną įvartį pelnė Egidijus Binkulis, Grigorijus Vorobyovas, Vytautas Jagelavičius, Eetu Moksunenas, Aleksandras Strokinas, Dovydas Laimutis, Lukas Žukauskas, Yahoras Rubleu ir Antonas Sharpanskikhas.
 
„Energijos Hockey – HC Klaipėdos“ gretose dubliu pasižymėjo Dominykas Škadauskas, o kartą tiksliai į vartus atakavo Ilja Michalevičius.