Titulinis » Naujienos » Kauno „Bizonai“ užtikrintai laimėjo prieš Vilniaus „Meteorą“

Kauno „Bizonai“ užtikrintai laimėjo prieš Vilniaus „Meteorą“

2016-11-08
Lapkričio 7 d. Kauno „Akropolyje“ savo jėgas aiškinosi dvi LRML komandos – Kauno „Bizonai“ ir Vilniaus „Meteoras“. Rezultatu 7:0 (2:0, 2:0, 3:0) „Bizonai“ užtikrintai nugalėjo „Meteorą“.
 
Per pirmąsias 15 rungtynių minučių nei vienai komandai nepavyko įgyti žaidybinės persvaros. Tačiau 16-ą minutę „Bizonų“ puolėjas Michail Starkov (po Vytauto Petraičio perdavimo) pelnė pirmąjį įvartį savo komandai. Pirmasis kėlinys baigėsi dar vienu taikliu „Bizonų“ įvarčiu, kurį 19-ą minutę pelnė Linas Paražinskas.
 
Pirmąjį kėlinį laimėję „Bizonai“ toliau šturmavo varžovų vartus ir antrojo kėlinio 25-ą minutę Justas Misikonis (po Tomo Budrausko perdavimo) smeigė ritulį į „Meteoro“ vartus, taip uždirbdamas trečiąjį tašką savo komandai. Taip pat 26-ą minutę Sergėjus Kiršys (po Lino Paražinsko perdavimo) įmušė įvartį ir toliau didino „Bizonų“ persvarą prieš varžovus.
 
Antrojo kėlinio pabaigoje ir trečiojo pradžioje vyko įtempta ir arši kova. „Meteoras“ pagreitino žaidimo tempą, atkakliai atakavo priešininkus ir neketino pasiduoti, tačiau šį kartą sėkmė buvo priešininkų pusėje – net du kartus į virpstą pataikęs ritulys išgelbėjo „Bizonų“ vartus. „
 
Bizonai“ neleido „Meteorui“ atsirevanšuoti ir trečiajame kėlinyje dar labiau padidino tempą. 50-ą rungtynių minutę Darius Kotvickis (po Tomo Budrausko ir Michail Starkov perdavimų), 53-ią minutę Linas Paražinskas (po Justo Misikonio perdavimo) ir 59-ą minutę Justas Misikonis (po Sauliaus Gutausko ir Alfredo Stančiausko perdavimų) pelnė įvarčius savo komandai ir užtikrino „Bizonams“ pergalę prieš „Meteorą“ rezultatu 7:0.
 
Geriausiais žaidėjais šiose rungtynėse pripažinti Kauno „Bizonų” puolėjas Justas Misikonis ir Vilniaus „Meteoro“ puolėjas Mantas Buika.