Titulinis » Naujienos » Kauno „Monstrai“ sutriuškino Vilniaus „GV U80“

Kauno „Monstrai“ sutriuškino Vilniaus „GV U80“

2016-12-13
LRML informacija
Gruodžio 6 dieną Kaune susitiko dar dvi LRML čempionato komandos. Ant Kauno Akropolio ledo lazdas surėmė amžini varžovai – Vilniaus „Geležinio Vilko U-80“ ir Kauno „Monstrų“ komandos. Kauniečiai buvo nusiteikę karingai, tačiau vilniečiai ryžtingai neatrodė. Ryžto ir susikaupimo stoka lėmė, kad „Monstrai“ nenuginčijamai įrodė savo pranašumą, įveikę „Geležinį Vilką U-80“ rezultatu 6:0 (2:0; 1:0; 3:0).
 
Jau pirmas kėlinys leido suprasti, kad vyksta žaidimas „į vienus vartus“ ir žiūrovai palengva ėmė žiovauti. 11 kėlinio minutę žaidimą pagyvino Elvinas Kotvickis (1:0) ir įmušė pirmąjį „Monstrų“ įvartį. Neilgai trukus po 2 minučių prie rezultato  prisidėjo ir  Vincentas Putrius (2:0).
 
Antrojo kėlinio metu kova sustingo. Nors vilniečiai bandė rodyti pastangas, bet antrojo kėlinio pabaigoje „Monstrai“ dar kartą įrodė savo pranašumą ir Dainius Vainiušis pasiuntė trečiąjį ritulį į vilniečių vartus, taip dar aiškiau parodydamas, kas čia šiandien stipriausias (3:0).
 
Trečiajame kėlinyje abejonių, kas nugalės nebekilo niekam, tačiau „Monstrai“ ėmė daryti klaidas ir sėdosi ant baudų suolelio. Komandos treneris Benas Jakšys, negalėjo leisti priešininkų  komandai pasinaudoti kiekybine persvara ir žaisdamas mažumoje įtvirtino rezultatą (4:0). Rungtynių pabaigoje „Geležinis Vilkas U-80“ nusprendė, kad vienokiu ar kitokiu būdu turi papulti į rungtynių statistiką ir pradėjo kaišioti pagalius savo varžovams. Kiekybinę persvarą išnaudojo kaunietis Pavelas Loginovičius ir likus 5 min. iki varžybų pabaigos nubaudė varžovus dar vienu įvarčiu (5:0). Kai rezultatas jau atrodė aiškus, likus žaisti vos vienai sekundei, galutinį tašką varžybose padėjo „Monstrų“ komandos treneris Benas Jakšys, įmušdamas paskutinį įvartį (6:0).
 
Kauno „Monstrų“ gretose geriausiai tą vakarą pasirodė Vincentas Putrius pelnęs 1 įvartį ir atlikęs 1 perdavimą, nuo jo nedaug atsiliko Pavelas Loginovičius su Dainiumi Vainiušiu (1 įvartis, 1 perdavimas). Benas Jakšys pelnė du įvarčius.
 
Kadangi „Geležinio Vilko U-80“ gretose, tą dieną daugiausia darbo turėjo komandos vartininkas Tadas Ramanauskas, jis ir pripažintas geriausiu rungtynių žaidėju komandoje.