Titulinis » Naujienos » Kelionė į pasaulio čempionato varžybas Pagėgių ir Jurbarko krašto vaikams (paramos projektas, VIDEO)

Kelionė į pasaulio čempionato varžybas Pagėgių ir Jurbarko krašto vaikams (paramos projektas, VIDEO)

2018-03-12
hockey.lt informacija
Ledo ritulys - sparčiai Lietuvoje populiarėjanti sporto šaka. Vis daugiau ir daugiau vaikų renkasi ledo ritulio treniruotes, vis geresnius rezultatus pasiekia Lietuvos ledo ritulio rinktinės. Šią sporto šaką ne tik įdomu žaisti, įdomu ir stebėti. Po sėkmingo projekto Pagėgių ir Jurbarko krašto vaikams į Eurolygos rungtynes Kauno "Žalgirio" arenoje norėtume pakviesti šio krašto vaikus pasisvečiuoti ir ledo ritulio rungtynėse.
 
Balandžio 22-28 dienomis Kauno "Žalgirio" arenoje vyks išskirtinis renginys – Pasaulio ledo ritulio čempionatas, kuriame dalyvaus ir Lietuvos rinktinė, su Dariumi Kasparaičiu priešakyje. Matydami, kiek daug tokios išvykos duoda vaikams, norime pakviesti juos stebėti Balandžio 22 dienos rungtynių tarp Lietuvos ir Kroatijos.
 
Be ledo ritulio varžybų vaikai turės galimybę pasivaikščioti po Kauną ir apsilankyti Tado Ivanausko zoologijos muziejuje, kur specialią ekskursiją praves buvęs jūrininkas Vykintas Matuzevičius, dovanojęs muziejui beveik 2000 kriauklių.
 
Kviečiu nelikti abejingiems ir prisidėti prie šios akcijos, kuri vaikams padarys kasdienybę spalvingesnę ir paskatins juos siekti savo svajonių!
 
Projektui įgyvendinti reikalinga:
 
25 bilietai į ledo ritulio varžybas – 125 Eur;
Transportas – 325 Eur;
T.Ivanausko muziejaus lankymas ir teminė ekskursija – 150 Eur;
Maitinimo išlaidos – 180 Eur;
Suvenyrai vaikams – 150 Eur.
 
Susitiksime ant ledo, ačiū!