Titulinis » Naujienos » Klaipėdoje rengiamoje Šiaurės Amerikos lygų peržiūroje - anšlagas (papildyta, 40 dalyvių iš 11 šalių)

Klaipėdoje rengiamoje Šiaurės Amerikos lygų peržiūroje - anšlagas (papildyta, 40 dalyvių iš 11 šalių)

2015-05-08
hockey.lt informacija
 Gegužės 15 – 18 dienomis Klaipėdoje, „Akropolio“ ledo arenoje bus surengta ledo ritulininkų peržiūra, kurioje dalyvaus įvairių Šiaurės Amerikos ir Europos lygų skautai. Peržiūrą rengia latvis Olegas Koreškovas, NAHL skautas Europai.
 
Peržiūroje dalyvaus 40 jaunųjų ledo ritulininkų iš 11 šalių - Italijos, Vokietijos, Lenkijos, Švedijos, Slovakijos, Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Rusijos, Ukrainos ir Lietuvos. Renginio organizatoriai tvirtina, jog vietų peržiūroje nebėra. 
 
Be testų lengvosios atletikos manieže, numatytos dvi treniruotės 16 ir 17 dieną, o taip pat dalyvių tarpusavio rungtynės: gegužės 16 dieną, 13.30 val., gegužės 17 dieną, 16.00 val. ir gegužės 18 dieną, 9.45 val.
 
1994 – 1999 metais gimę ledo ritulininkai turės galimybę save parodyti USHL, NAHL, Junior A lygų atstovams (JAV), žaidėjus stebės Skandinavijos šalių atstovas.
 
Pirmą kartą Lietuvoje rengiamoje peržiūroje žaidėjai turės galimybe susipažinti su JAV lygų reikalavimais, o taip pat su galimybe studijuoti už Atlanto.
 
Peržiūros kaina – 300 eurų.
 
Peržiūros metu bus surengtos dvi treniruotės su treneriais iš Šiaurės Amerikos, 3 rungtynės. Bus surengti testai lengvosios atletikos manieže, video pasakojimas apie JAV lygas ir ledo ritulį už Atlanto.
 
Patikę žaidėjai turės galimybę pabendrauti su treneriais, būti pakviesti į lygų biržą ar sulaukti pasiūlymo iš klubų.
 
Peržiūroje dalyvaus Šiaurės Europos ledo ritulininkai.
 
Dalyvausiantys skautai:
 
Steve`as Howard`as, Waterloo „Blackhawks“ (USHL),
Lincoln`as Nguyen`as, Coulee region (NAHL),
Brian`as Parrishas, Casper „Coyotes“, (WSHL),
Olegas Koreškovas, NAHL,
Osmo Rantakari, agentas Skandinavijai.
 
Daugiau informacijos – Olegs Koreškovs, ok@ok-hockey.com, telefonas, viber: +371 251 49533, skype: koreshi10.