Titulinis » Naujienos » Kviečiame registruotis į “PASAKOS” stovyklą pajūryje!

Kviečiame registruotis į “PASAKOS” stovyklą pajūryje!

2017-05-26
LRM "Geležinis vilkas" informacija
 Šiais metais, liepos 30 – rugpjūčio 8 d. U-14, U-12, U-10 ir U-9 komandų vaikai kviečiami atostogauti stovykloje „Pasaka“!
 
Stovykla įsikūrusi pajūryje, tarp Girulių ir Karklės. Stovyklą supa tvarkinga teritorija, graži gamta, visai netoli – jūra. Tėveliams atžalų nuvykimu į stovyklos vietą ir grįžimu rūpintis nereikės – vaikams bus užsakomas autobusas.
 
Vaikų stovykloje laukia daugybė pažintinių ir kūrybinių renginių, bendros pramogos su kitais stovyklautojais, diskotekos, konkursai, galimybė susipažinti su bendraminčiais ir dalintis patirtimi. Tačiau tai ne vieninteliai žaidėjų laukiantys užsiėmimai. Vaikai turės ir savo atskirą sportinę programą:
 
mankštą prie jūros, jėgos ir greičio treniruotes, technikos treniruotes su lazdomis (metimai, driblingas). Taip pat vaikai turės galimybę išbandyti savo jėgas ir kituose, jiems mažiau įprastuose komandiniuose žaidimuose, tokiuose kaip krepšinis, futbolas, tinklinis, rankinis. Žaidėjai vasaros stovykloje pasisems neišdildomų įspūdžių ir neįkainojamos patirties.
 
Su vaikais dirbs  profesionalūs ledo ritulio treneriai: Tomas Kaminskas, Tomas Lauksėdis, Andrej Klimovec, už fizinį pasirengimą atsakingas Klaipėdos „Neptūnas“ krepšinio klubo treneris Benas Kentra.
 
Kviečiame nepraleisti puikios progos geriausiam vasaros atsiminimui!
 
Registruotis į stovyklą galima iki liepos 10 dienos!