Titulinis » Naujienos » Lietuviai rinko taškus Norvegijoje, T. Kumeliauskas prisidėjo prie sunkios pergalės

Lietuviai rinko taškus Norvegijoje, T. Kumeliauskas prisidėjo prie sunkios pergalės

2019-10-03
hockey.lt informacija
 Pergalėmis trečiadienį džiaugėsi „Comet“ lietuviai ir Tadas Kumeliauskas, o tuo tarpu Nerijus Ališauskas su Rygos „Dinamo“ ir toliau neranda rakto į pergalę.
 
Antroje Vokietijos lygoje (DEL2) įspūdingą mačą sužaidė „EV Landshut“. T. Kumeliausko atstovaujamas klubas išvykoje paskutinę minutę dar turėjo dviejų įvarčių persvarą, tačiau vartininką šeštu aikštės žaidėju pakeitę varžovai sugebėjo ne tik sušvelninti rezultatą, tačiau ir jį išlyginti bei pasiųsti mačą į pratęsimą. Visgi, pratęsime „Lausitzer Fuchse“ jau turėjo susitaikyti su pralaimėjimu 5:4.
 
Prie pergalingo įvarčio pratęsime, kuris padėjo „EV Landshut“ pakilti į vienuoliktą poziciją DEL2 lygoje, rezultatyviu perdavimu prisidėjo mūsų šalies puolėjas, kuris šiame mače taip pat penkis kartus metė į vartus bei sykį sėdosi dviem minutėms ant nubaustųjų suolelio. Savo poziciją T. Kumeliauskas su komandos draugais galės pagerinti jau netrukus, kadangi jie yra sužaidę trimis mačais mažiau nei jų konkurentai.
 
Norvegijos antrajame divizione („1. Divisjon“) į pergalių kelią sugrįžo „Comet“ klubas. Paulius Gintautas pats atliko rezultatyvų perdavimą ir pelnė įvartį gavęs rezultatyvų perdavimą iš Ugniaus Čižo, o jų ekipa 5:1 nugalėjusi „Gjovik“ klubą pataisė nuotaiką po dviejų pralaimėjimų iš eilės.
 
7 kartus šiame mače į vartus atakavęs P. Gintautas taip pat gavo ir dvi baudos minutes, o dukart varžovų vartininką išbandęs U. Čižas laimėjo 55,6% ritulio įmetimų.
 
Tuo tarpu N. Ališauskas ir „Dinamo“ namuose net 0:7 nusileido Omsko „Avangard“ klubui ir patyrė jau šeštą pralaimėjimą iš eilės. Itin nesėkmingame komandos mače gynėjas kartą metė į vartus ir atliko du jėgos veiksmus.